A kymco (koreai) robogókba ugyan az a problémás blokk van mint a kinaiakban? Mert nagyon hasonlit?
Nem. A KYMCO nagyon jó, és megbízható blokkokat gyárt. Simán felveszi a versenyt az olaszokkal.
Az agility meg amúgy is híres megbízhatóságában, rengeteg pizzafutár esküszik rá.
Egyes BMW motorokban is kymco blokkok vannak.
Nem!! A Kymco az ugyanaz, mint autóknál a Kia/Hyundai!
Nekem volt több is(Spacer50, Dink 125/150, People50), és nagyon strapabíró szerkezetek.
na végre valahol dicsérik a Kymco-t. annyit fűznék hozzá, hogy taiwani a moci (régen én is úgy tudtam, hogy koreai), és nagyon megbízható. Emellett füge, és kényelmes. Nekem 2 db Super 9-em van, kétüteműek, és nagyon szeretem mindegyiket, nem cserélném el "márkásabb" gépre. Nemrég volt egy "olasz-kínai" Benelli-m,de szerencsére sikerült megszabadulni tőle veszteség nélkül. Sajnos ma már a nagy márkákból is sok a lutri, mert ahogy a mondás tartja, ma már szinte mindent, ami kisebb egy autónál azt Kínában szerelnek össze. A Kymco-ról legalább lehet tudni, hogy az valóban nem kínai, bármikor bárkinek ajánlom bármelyik Kymco robogót.
Nemrég láttam egy eladó Kymco Agility 50 2T gépet, pizzafutár múlttal 30.000 km-el, 50ezer forintért. Tuti, hogy minimum motorfelújításos lesz, de látszik rajta, hogy munkaeszközként a srác szépen karbantartotta. Írta is, hogy neki munkára kell, így nem akar már vele foglalkozni, azért adja el. És ne felejtsük, 30ezer km-t kemény, futár használatban kibírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!