Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alkatrészként bontóba mennyit...

Alkatrészként bontóba mennyit érhet egy autó?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap apám alatt kigyulladt és kiégett az autó motortere, így keresünk majd egy bontót, ahová el lehetne passzolni. Egy 97-es Seat Toledó, a kasznija nagyrészt rendben van, az utasterének semmi baja nem lett, a motortér gondolom kuka, a kerekek jók, az ülések tutik, az ajtók rendben vannak.

Körül-belül mi a reális értéke egy ilyen roncsnak?

Köszi!

2016. júl. 23. 22:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak kilóban 30000 ft ,lehet még 100+
2016. júl. 23. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2016. júl. 23. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Én most adtam be a benzin/gázos 626 Mazdámat rossz motorral, több bontót felhívtam, háromféle típussal találkoztam:

1. Fizessen 10 ezer Ft-ot, és bevesszük.

2. Ingyen bevesszük. Jaaa, hogy ki kéne menjünk érte 10 km-t? Hááát azt nem szeretnénk.

3. Adunk érte 10 ezer Ft-ot.

Ne számíts sok jóra, ingyenélő hiéna mind. Sajnos nincs más választása az embereknek, mert törvényesen máshogy nem lehet kivonni a forgalomból, és ezt ki is használják.

2016. júl. 25. 12:06
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen... Most beszéltem egy olyannal, aki hivatalos, ő kér 10 rúpia szállítási díjat, plusz hatósági igazolás, megsemmisítési díj, és ha valamit érne a kocsi, akkor mond egy árat. Na majd meglátjuk azért, hogy jövök ki belőle.
2016. júl. 27. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!