Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az 1.7 opel astra F disel...

Az 1.7 opel astra F disel menyire mondható lomhának? Mondjuk az 1.4-eshez képest?

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 14:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem 1.7D van, még a régebbi, opel blokkos. Hát nagyon lomha szegény. Városban még elmegy, lehet vele tartani a forgalom ritmusát, de országúton már érezhetően gyenge. Előzni csak lendületből lehet vele.

Általában 100-110 között járok vele, így eszik 5 litert.

1.4-est nem vezettem még, de egy 1.3-as régi swift, bár csak 8 lóerővel erősebb, sokkal-sokkal jobban megy.

1.7 TD Isuzu motorral szerintem már vállalhatóbb.

2016. júl. 23. 15:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért attól is függ nagyban, mennyire van beállítva a motor, és mennyire kopott.

Anno egy majdnem új 1.7d Astrát vezettem, simán elérte a 160-at, és nagyon jól gyorsult(viszonylag, a mai kopott olajkályhákhoz képest).

2016. júl. 23. 20:47
 3/3 anonim válasza:

én ilyennel járok dolgozni.(évjárat 1992)

nem adnám el semmi pénzért!!! szegény csörög csattog, de kb 4l a fogyasztás,cserben még sosem hagyott,nagy csomagtartó... Hát lomhának lomha, de máshol meg visszahozza. Attól függ,h mire kell neked!?!

2016. júl. 25. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!