Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintek melyiket vegyem...

Szerintek melyiket vegyem meg? Egy zsír új motowell magnet rs-t vagy egy használt aprilia sr50 r-t

Figyelt kérdés

2016. júl. 23. 20:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Én az újat választanám ,meg a gari sem hátrány.A másikkal tudod,hogy mit tettek,miért adják el?
2016. júl. 23. 21:09
 2/7 A kérdező kommentje:
Úgy még nem tudod hogy pontosan melyiket vegyem meg. Majd a használtautó.hu keresek egyet
2016. júl. 23. 23:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is az újat venném. Nem olyan rosszak ám ezek a keleti robogók mint amennyire rossz hírüket keltik az olasz fanok.
2016. júl. 24. 10:16
 4/7 anonim ***** válasza:
SR50-el jobban jársz
2016. júl. 24. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Hülyeség lenne a motowell-t megvenni. Hiába van rá garancia, attól még megbízhatatlan.

Persze használt motoroknál is nagyon körültekintően kell eljárni, de ha betart az ember pár dolgot mielőtt megveszi, akkor nagy eséllyel elkerülheti a kellemetlenségeket.

Egy aprilia meg ha jól karban van tartva, nagyon-nagyon sokáig megbízhatóan tud működni.

2016. júl. 25. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem Crogen City Limited edition van, sohasem hagyott ott sehol.Az új moci, az új moci.A másik előélete, az meg amit mondanak annyira hihető...
2016. aug. 26. 17:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Motowell Crogen City Limited robogóm van.2016-os évjárat, 320 e Ft volt.Nem volt olcsó, de jókat hallottam róla és szerettem volna egy új járgányt.Piaggio-ra nem lett volna pénzem.43 éves vagyok, tehát nem akatam "világot megváltani".Tapasztalatok 4200 kilóméter után:

1000 kilóméterig a fojtás, városi közlekedésben nagyon szívás... Utána kötelező szervíz+fojtás eltávolítás 30 ezer. 1200 kilóméternél kontrasztrugó csere gyengülés miatt (nem akartam gyárit), 6000 e Ft.Malossi ugrott bele.Ugyanígy variátor görgőből is.2000-nél berugókar csere garanciában, a hornyolás belső lekopása miatt.3000-es kötelező szervíz, 30 ezer munkadíjjal.4000-nél gyári sportkipufogó katalizátor eltömődése.Ehhez jött a főtengely szimmering cseréje."Nyitott kipufogó"+ehhez passzoló görgő+szimmering+munkadíj 42 e Ft.

Csak ÖMV benzint és Castrol Racing1 olajat használok hozzá.Esőben, rossz időben garázsban pihen.Ezt csak amiatt írom, ha valaki esetleg földutakra venné...

Szóval ha mindent "szabályosan" csinálsz,lehet rá akkor is költeni.

2017. aug. 21. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!