Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudtok ilyen autókat?

Tudtok ilyen autókat?

Figyelt kérdés

Autót szeretnék venni, olyat amiben elférek, de mégse fogyaszt sokat. Magas vagyok és elég testes is (izomban), így nem minden autó kényelmes.

Olyanra gondoltam, aminek olyan 6-7literes a fogyasztása.

A Volkswagen Golf, Polo: tudom, hogy nem fogyasztanak sokat, de ezek nekem túl kicsik, kényelmetlenek.

Tudtok olyan autókat írni, amik jók lehetnek? A sportosabb külsejűek tetszenek leginkább, de bármilyen jöhet, ami tágas és nem fogyaszt sokat. Előre is köszi!

2016. júl. 22. 16:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
1.2 millából már akadnak korrekt Mazda6-k.
2016. júl. 23. 00:18
 12/13 Koaxk Ábel ***** válasza:

Közben eszembe jutott, hogy vezetőülés szemszögéből talán a legkomolyabban tágas kocsi amiben ültem eddig az egy S80-as Volvo volt.

Pár éve ültem egy ilyenben és nem hazudok abban a kocsiban konkrétan az első két ülés egy bőrfotellal vetekszik. Eszméletlen kényelmes szinte terpeszkedni lehet az első 2 ülésben.

Másik végletnek meg hirtelen beugrott, hogy voltam Opel tesztvezetésen mikor bejött M.O.-ra az Insignia, én nem vagyok egy hatalmas termet, de ott olyan szűkös a vezetőoldali rész, annyira körbe van építve, hogy szabályosan rosszul éreztem magam benne.

A mostani 3-as BMW kb egy méret az Insigniaval mégis 100% tágasabbnak hat, mondjuk neked nem ajánlom a 3-ast sem, mert bár nem kevés a hely elől, de kifejezetten tágasnak se mondanám!

2016. júl. 23. 05:18
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 23. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!