Egy 18 éves lánynak milyen autót javasolnátok?
ha a helydben lennék, akkor azt tanácsolnám magamnak, hogy csakis háromajtós kasznit nézegess, legalább 1.4-es benzines motorral, és hagyományos auomata váltóval.
a lányomnak 1.5 ös aut szuzukit vettem, nagyon élvezi..sose rohad le, megy mint a vihar, és imádják a pasik..(némelyik inkább az autóját)
kis kaszni, gyenge motorral nem neked való...állandóan tolnak mert lassú, erőtlen..pláne a kéziváltó..
jééézusom...
szerintem
Nem írtál konkrétumokat mi a kiindulási pont:
A) Önerőből vennél valami olcsóbb párszázezres kocsit
B) Család támogat és vesz olcsóbb párszázezres kocsit
C) Család támogat és venne 1-2-3 millióig kocsit
D) Család támogat és venne amit megkívánsz ár kategóriáig kocsit
*E) Önerőből vennék 2-3-5-10 milliós autót, ezt azért csillagoztam be, mert ez a sci-fi kategória 18 évesen, nem mondom, hogy nem volt ilyen a történelemben, de kétlem, hogy te vagy a következő csodagyerek!
Amúgy egyik sem gáz, nem lehúzásból írtam, amit írtam!
Egyszerűen nem mindegy, hogy miből ajánljon az ember, mert ha 300 a keret akkor Swift, de ha mondjuk 5 millió akkor szélesebb spektrumból lehet mazsolázni!
Először is mennyi pénzed van autóra és mennyit szánsz rá?
Plusz ott vannak még az adminisztrációs költségek(illetékek stb.) is ami plusz 50000 az autó árához. Ezt is kalkuláld be.
0 információ megadással nem tudunk segíteni.
Mennyit fogyasszon?
Mennyit szánsz rá?
Hány személynek?
Milyen idős legyen?
Miért kell neked, ha nem ismered őket és nem is értesz hozzá? Biztos, hogy szükséged van rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!