Igaz, hogy nemetorszagban szabalyozva van Km-re levontva,
hogy mennyit kozlekedhetsz egy evben a sajat autoddal?
Figyelt kérdés
Azt hallottam egy rokontol, aki azzal takarozik, hogy azert nem tud jelenleg hazajonni mert nemetorszagban szabalyozzak, hogy az autoddal hany ezer km-ert tehetsz meg egy ev alatt. Ha igen akkor ez a biztositassal dugg ossze, vagy mi a szosz?
Igen , szabályozva van. A tulajdonos, majd a rokon szellemi képességéhez mérik a km-t.
Már ha tudsz "DUGG_ni".
2016. júl. 20. 06:16
3/8 anonim válasza:
igen es aki napi 50 km-ernel tobbet megy azt helyben fejbelovik.
A biztositas kotesnel valoban kerdezik mennyi lesz az eves km futas, mert a dijat meghatarozza. En 20ezerre kotottem es jelenleg 21ezer folott vagyok. Es? Attol, hogy tulleped meg nem omlik ossze a vilag, az ismerosod jo nagy b@lfasz mar bocs....kb 5000 km-enkent valtozik a dija, tehat attol, hogy en par ezerrel tobbet megyek, nem fog szolni a kutya sem.
2016. júl. 20. 06:59
4/8 anonim válasza:
Csak a biztosításban lehet ilyen kikötés, de ott te választod meg a Km-keretet, és ha ezt túlléped, akkor - értelemszerüen - nö az éves biztosítás összege, de ettöl függetlöenül mehetsz többet is, csak akkor többet is fizetsz.
2016. júl. 20. 07:35
5/8 anonim válasza:
A lízingelt autónál szokott lenni egy határ, hogy egy évben mennyi futást fogadnak el. Hatúlléped, fizetned kell érte valamennyit. De azt hiszem, a rokonod nem akar hazajönni, ennyi. Ilyen állatságot amúgy még sosem hallottam.
2016. júl. 20. 08:40
6/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat es az erdemtelen valaszokat is. Kulonoskepp azt, aki az egyetlen felre potyogesemet kiemelte. Nem engem minosit. Az, hogy feltettem ezt a kerdest talan az en hibam, en naiv buta liba azt hittem, hogy ez az oldal lenyege. :)) de naiv vagyok .. Egyebkent igen, lizinges autorol van szo.
2016. júl. 20. 14:55
7/8 anonim válasza:
Akkor beletrafáltam, látod. A lényeg, hogy nem nem szabad, csak valami felárat kérhetnek a km túllépésért.
2016. júl. 20. 16:29
8/8 anonim válasza:
A rokonod nem akar jönni hozzád és mondott egy ostoba kifogást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!