Üdv! Németországban futott autó km óraállását TÜV állomáson kiadják más személynek is, mint a tulaj? Vagy jogi problémába ütközik?
Alvázszám szükséges hozzá, vagy más is? Személyesen kell ezt intézni, vagy esetleg lehet interneten keresztül? Mennyibe kerül egy lekérdezés?
Köszönöm a segítő válaszokat!
Ezek simán hamisítható adatok sajnos, én mint tulaj sem tudtam ezeket megszerezni a kintről vásárolt kocsimnál.
Gondolom kocsit akarsz venni és kíváncsi vagy mennyi a valós futása ugye?
Ha magánszemélytől veszed nem hinném, hogy nagy gond lenne. Mondjuk egy török autókereskedésből már inkább.
Én magyar dílertől vettem egy Mazda 3-as benzinest amit Ausztriából hozott be, béna autószerelőt vittem magammal, mert hátulról belementek korábban a kocsiba, ennek ellenére nem bántam meg. És minden szervizben azt mondták jó vételt csináltam, mondjuk arra kíváncsi lennék én is a km óra állása valós-e...De még a Mazda mesternél sem tudták megmondani.
Ha elégedett vagy vele, akkor jó :) Szeretnék privát ajánlatból választani, aztán majd meglátjuk, kereskedésekben nagyobb a választék.
Utolsó kérdés: ez az adásvételi elfogadható a német eladónak? [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!