Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Üdv! Németországban futott...

Üdv! Németországban futott autó km óraállását TÜV állomáson kiadják más személynek is, mint a tulaj? Vagy jogi problémába ütközik?

Figyelt kérdés

Alvázszám szükséges hozzá, vagy más is? Személyesen kell ezt intézni, vagy esetleg lehet interneten keresztül? Mennyibe kerül egy lekérdezés?

Köszönöm a segítő válaszokat!

2016. jún. 12. 23:03
 1/6 A kérdező kommentje:
Módosítás: Németországban forgalomba helyezett, és ott műszaki vizsgáztatott autóra vonatkozik a kérdés.
2016. jún. 12. 23:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek simán hamisítható adatok sajnos, én mint tulaj sem tudtam ezeket megszerezni a kintről vásárolt kocsimnál.

Gondolom kocsit akarsz venni és kíváncsi vagy mennyi a valós futása ugye?

2016. jún. 28. 10:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, jelenlegi célom egy mazda 6-os behozatala lenne, és a km állás lekérdezésével szeretném csökkenteni a buktató faktorokat... Tegnap olvastam egy cikket, hogy vannak helyszínre kiszálló cégek, akik állapotfelmérnek a leendő vásárlónak, de nem annyira alaposak, viszont 100-110 EUR-t kérnek egy-egy vizsgálatért. Egy szívóbenzines mazdánál ebben már benne van 1-2 kopó alkatrész cseréje, így ez nekem nem hinném, hogy megéri...
2016. jún. 29. 14:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha magánszemélytől veszed nem hinném, hogy nagy gond lenne. Mondjuk egy török autókereskedésből már inkább.

Én magyar dílertől vettem egy Mazda 3-as benzinest amit Ausztriából hozott be, béna autószerelőt vittem magammal, mert hátulról belementek korábban a kocsiba, ennek ellenére nem bántam meg. És minden szervizben azt mondták jó vételt csináltam, mondjuk arra kíváncsi lennék én is a km óra állása valós-e...De még a Mazda mesternél sem tudták megmondani.

2016. jún. 29. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Az kimaradt, hogy a szerelő nem vette észre, hogy karambolos volt a kocsi.
2016. jún. 29. 14:06
 6/6 A kérdező kommentje:

Ha elégedett vagy vele, akkor jó :) Szeretnék privát ajánlatból választani, aztán majd meglátjuk, kereskedésekben nagyobb a választék.

Utolsó kérdés: ez az adásvételi elfogadható a német eladónak? [link]

2016. jún. 29. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!