Első autó 500. 000, - Ft-ig?
Szempont legalább 2000 körüli évjárat, benzines, 5 ajtó, pakolható.
Némi gondolkodás után a következő versenyzők maradtak:
- VW Polo III / 1.4 / Ferdehátú vagy kombi
- Seat Cordoba vagy Ibiza / 1.4 / kombi
- Opel Astra F / 1.4 / Ferdehátú vagy kombi
Melyik lenne a megfelelő választás fogyasztás és fenntarthatóság szempontjából? Szívesen várok kifejtős magyarázatokat is. Köszi.
A VW Polo 6n és 6n Classic kb tök ugyanaz mint a hasonló korú (99 előtti) Seat Ibiza meg a Seat Cordoba, régen trollkodtak is azzal, hogy a 6n Classic hűtőrácsát rárakták a Cordobára, nah úgy 1 az 1-ben előről megegyezett a két kocsi.
Amúgy nekem volt 6n-em és 6n Classic-om is, és még volt a családban még egy 6n Polo szóval bőven van tapasztalat.
Én bátran ajánlom nagyon megbízható autók, a fenti listából amit kinéztél, annyit hozzátennnék, hogy 1.4 alatti motorral nem venném, volt 1.0-ás motorral vérszegény és inkább szívás! 1.4-es se egy versenyló de érezhetően jobban ment, és nem kellett folyton erölködni egy komolyabb emelkedőnél.
A Polo talán kevésbé csúnyán öregszik mint az Astra és modernebbnek hat még ma is.
A 2-es Cordoba / Ibiza is jó választás bár nekem egyik sem volt ebből, de egyik kollégámnak van egy 2-es Cordobája (1,6 benzin) és szinte 0 törődést kap az az autó, de megy és teszi a dolgát. Megbízhatóságra nem lehet panasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!