Milyen összkerekes autót ajánlanátok az alábbi szempontok alapján?
-tisztességes összkerékhajtás,ami nem adja meg magát folyton,és ha ügyeskedés árán is,de elmegy emelkedős sáros,havas földutakon is,ha úgy adódik
-lehet sedan,hatchback,terepjáró/SUV de ne legyen hosszú dög,amivel szűkebb földutakon lehetetlen megfordulni,de a 4/5 ajtós kivitel is fontos lenne
-japán, szívóbenzines, klímás,abs-es,lehetőleg manuál váltós
-lehessen vele tisztességesen haladni,autópályán ne jelentsen gondot ha 130 körül gyorsítani kell vele,de azért 2 liter feletti motorok már nem igazán játszanak
-legyen elfogadható alkatrész ellátás hozzá
-1 millió forint körüli árban érdekelnének típusok,amik ilyen áron már olyan állapotban vannak,amire nem kell 500-t egyből rákölteni.
Ha 1.5 millió körül vannak a feltételeknek megfelelőket,akkor persze azokat is szívesen meghallgatom
Köszönöm ha valaki időt szánt a kérdésre és tud segíteni :)
Suzuki Grand Vitara
-tisztességes összkerékhajtás
-terepjáró/SUV, van 5 ajtós, nem extrém hosszú
-japán, van belőle szívóbenzines, klímás, abs-es, manuál váltós
-lehet vele tisztességesen haladni, 130 nem gond, 1,6, 2 és 2,5 literes benzines van
-van elfogadható alkatrész ellátás hozzá
-inkább 1.5 millió körül vannak a használhatóbbak
Vitara,rav4
De szerintem ha terepre mész akkor ne benzinest. De ez szubjektív.
"De szerintem ha terepre mész akkor ne benzinest. De ez szubjektív."
A kérdező nem akar offroadozni, a sáros havas földút volt a kitétel, plusz autópálya... Valamint a benzin, amit meg tudok érteni. A gázolaj fűtésre való.
Legacy van a családban,sajnos az lehet kicsit hosszú lenne,igaz nekem a kombi maradt a fejembe.
Vitara-ból a 2.0 V6 motor korrekt?(megbízhatóság)
Mazdából van hasonlónk,azt imádjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!