Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen összkerekes autót...

Milyen összkerekes autót ajánlanátok az alábbi szempontok alapján?

Figyelt kérdés

-tisztességes összkerékhajtás,ami nem adja meg magát folyton,és ha ügyeskedés árán is,de elmegy emelkedős sáros,havas földutakon is,ha úgy adódik

-lehet sedan,hatchback,terepjáró/SUV de ne legyen hosszú dög,amivel szűkebb földutakon lehetetlen megfordulni,de a 4/5 ajtós kivitel is fontos lenne

-japán, szívóbenzines, klímás,abs-es,lehetőleg manuál váltós

-lehessen vele tisztességesen haladni,autópályán ne jelentsen gondot ha 130 körül gyorsítani kell vele,de azért 2 liter feletti motorok már nem igazán játszanak

-legyen elfogadható alkatrész ellátás hozzá

-1 millió forint körüli árban érdekelnének típusok,amik ilyen áron már olyan állapotban vannak,amire nem kell 500-t egyből rákölteni.

Ha 1.5 millió körül vannak a feltételeknek megfelelőket,akkor persze azokat is szívesen meghallgatom

Köszönöm ha valaki időt szánt a kérdésre és tud segíteni :)

2016. júl. 19. 00:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem fogsz a fenti szempontoknak autot talalni szivobenzinesbe... en ajanlok 1-et de az turbo motor: subaru impreza 2.0 4wd turbo gt
2016. júl. 19. 08:14
 2/12 anonim ***** válasza:

toyota rav4

[link]

mitsubishi pajero pinin

[link]

suzuki vitara

[link]

2016. júl. 19. 08:41
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Te egy Subaru legacyt keresel. Válogathetsz bőven az ajánlatok közül, van szép, szervizkönyves is már 600 ezer környékén. Alkatrész van hozzájuk, de nem nagyon kell, mert megbízhatóak. A rozsdára figyelj oda a vételnél! A világ egyik legjobb állandó összkerékhajtású autóit gyártja a Subaru. A hasmagassága kérdés, de van az outback, ami magasabb. Meg kell nézni párat. A RAV 4 is jó, a Vitara mérhetetlenül gyenge ezzel a motorral,hiába jó konstrukció az autó. A mérete lehet problémás még a Legacynak, azt is nézd meg. ja, a Pajero Pininről én eddig sok rosszat hallottam, de semmi tapasztalatom nincs. A GDI motor (1.8) nem egy jól sikerült valami és ritka is, alkatrészek miatt mondom.
2016. júl. 19. 08:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Suzuki Grand Vitara

-tisztességes összkerékhajtás

-terepjáró/SUV, van 5 ajtós, nem extrém hosszú

-japán, van belőle szívóbenzines, klímás, abs-es, manuál váltós

-lehet vele tisztességesen haladni, 130 nem gond, 1,6, 2 és 2,5 literes benzines van

-van elfogadható alkatrész ellátás hozzá

-inkább 1.5 millió körül vannak a használhatóbbak

2016. júl. 19. 12:21
 5/12 anonim ***** válasza:

Vitara,rav4

De szerintem ha terepre mész akkor ne benzinest. De ez szubjektív.

2016. júl. 19. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
33%

"De szerintem ha terepre mész akkor ne benzinest. De ez szubjektív."

A kérdező nem akar offroadozni, a sáros havas földút volt a kitétel, plusz autópálya... Valamint a benzin, amit meg tudok érteni. A gázolaj fűtésre való.

2016. júl. 19. 22:28
 7/12 A kérdező kommentje:

Legacy van a családban,sajnos az lehet kicsit hosszú lenne,igaz nekem a kombi maradt a fejembe.

Vitara-ból a 2.0 V6 motor korrekt?(megbízhatóság)

Mazdából van hasonlónk,azt imádjuk.

2016. júl. 19. 23:30
 8/12 anonim ***** válasza:
Volt már gázolajos kocsid?
2016. júl. 19. 23:34
 9/12 A kérdező kommentje:
Édesapámnak lenne ,neki volt bőven kényszerből dízele,soha nem venne dízelt.
2016. júl. 20. 00:30
 10/12 anonim ***** válasza:
Milyen volt neki?
2016. júl. 20. 06:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!