Simson s51-nél a dugattyú tetejéről (szigorúan onnan) le lehet vakarni a kokszot?
Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 20:00
1/24 anonim válasza:
érdemes mindenhonnan drótkoronggal. gyűrűhornyoknál is!
2/24 anonim válasza:
Drótkoronggal ám... az agyadat... Szépen valami tompa tárggyal levakargatod úgy hogy a dugó anyagát ne karcold meg. A gyűrűhornyot is ki kell takarítani óvatosan, ha van benne koksz.
3/24 anonim válasza:
okosgyerek... semmi baja nincs a drótkorongtól...
4/24 anonim válasza:
Üzenem az idiótának, hogy soha nem takarítunk drótkoronggal dugattyút.
5/24 anonim válasza:
Az már baj, ha kokszos :D Áztasd fel 1 kis benzinnel, utána simán le lehet szedni.
6/24 A kérdező kommentje:
én egy pici drótkefével finoman átmentem rajta, vigyáztam, nehogy valami nagyobb karcot tegyek rá
2016. júl. 17. 22:20
7/24 anonim válasza:
Régi,törött gyűrű,vagy olyan aluhuzal ami még épp bele fér a hornyokba de óvatosan.A tetejét meg lehet a mivel te csináltad.A drótkorong CONAN munka.
9/24 anonim válasza:
Én benzines ruhával töröltem le róla. Simán lehozza és nem karcol egyáltalán.
10/24 anonim válasza:
Es ne gagyi arol olajat hasznalj. En csak szintetikus olajjal hasznalom az s53-mat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!