Ti mit csináltatok KRESZ vizsga előtti nap?
Sziasztok! :)
Már hosszú ideje halogattam, de nekiálltam a jogosítványnak. Jelentkeztem autósiskolába, megvolt az elméleti tanfolyam. Holnap KRESZ vizsga, és kezdek kicsit izgulni. Etitánnal gyakoroltam, két könyvből folyamatosan tanultam, valamint volt még egy másik program is. Most 69-73 pontos próbavizsgás eredményeim voltak sok esetben, de elkezdtem eléggé izgulni, pedig ettől húzósabb államvizsgám is volt az egyetemen. Tudtok esetleg praktikákat mondani még, tapasztalatokat? :) Ti miben vizsgáztatok? :) Kiöltöztetek nagyon vagy sima normál, félelegáns ruhát vettetek fel? :) Előre is köszi! :) 22/N
Sziasztok! :)
Nah, túl vagyok a vizsgán, megérte a készülődés meg a nyugalom. Voltak húzós kérdések, de 73/75-tel sikeres lett a KRESZ-vizsga. :) Méh egyszer köszönöm a jótanácsokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!