Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új hilux vagy új ranger?...

Új hilux vagy új ranger? Melyiket vegyem szerintetek?

Figyelt kérdés
2016. júl. 17. 06:21
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hilux
2016. júl. 17. 08:16
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

A kérdés nagyon egyszerű, ha kicsit más szemszögből nézzük: japán vagy amerikai?

Így már egyérelmű, hogy japán.

Már amennyiben megbízhaztó, örökéletű járművet akarsz...

2016. júl. 17. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
65%
Mivel a Ford egy elég kula autómárka (minőség- meghibásodás tekintetében), egyértelműen a Toyotát választanám. Sokkal megbízhatóbb autókat gyárt!
2016. júl. 17. 10:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hilux sokkal jobb.
2016. júl. 17. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
Na hát ha ennyire egyértelmű ez a dolog, akkor elmondom nektek, hogy apám az EON-nál dolgozik és az 5-6 éves Ranger és a kortárs Hilux közül sokkal több gond van a Hiluxal. Az összes kollégája határozott véleménye, dehát ezek nem is vélemények, ezek tények. Tudom, hogy a kérdés az újakra vonatkozik, csak mivel ilyen egyértelműen leírták itt a Fordot gondoltam leírom ezt érdekességképpen.
2016. júl. 17. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:

"Így már egyérelmű, hogy japán. "

Ez a japán kocsik megbízhatóak szöveg sajnos 10-20 éve állta meg a helyét, én egy navarrát vettem 5 éve van meg és kb. havonta elromlik benne minden. Egyedül pont a motornak nem volt még baja, de azt meg pont a renault gyártja.

2016. júl. 17. 16:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát ja, a motorja a kocsidnak francia, a doboza meg olasz. Persze h elromlik. Az nem Toyota.
2016. júl. 17. 16:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen érdekes, hogy engem pontoznak le a legjobban, aki olyan emberek véleményét és tapasztalatát közlöm akik átveszik ezeket az autókat újonnan, mennek velük 150000 km-t és látják azt, hogy a Hiluxokat sokkal többet kell ezalatt szervízbe vinni mint a Rangereket. És akkor pontoznak le azok akik még nem is ültek ilyen autókban, sőt valaki csak annyit lát az egészből, hogy Toyota vagy Ford és ők a hozzáértők. Vicc az egész. :DDD
2016. júl. 17. 22:54
 9/10 A kérdező kommentje:

#6 nekem is navarám van. 4wd double 2.5d le. 2010/6.havi és az első tulaj én vagyok. 220000ezer km van benne. Vigyáztam rá ahogy tudtam ,bár én rendszeresen megyek terepre és vontatok. Kocsit megemeltettem meg szélesítve lett a nyomtáv meg terepre való abroncs van rajta. Hát én is költöttem már rendesen a javításokra. Az elektronikára&világításra leginkább. De én teljesen meg vagy elégedve a kocsival. Megszolgálta az árát.

Nekem kevés a toyotának az a 150 le. Szerintem ford lesz 200 lovas. 3,5-3,7 millióért beszámítják a mostani kocsim azt mondták.

2016. júl. 18. 00:28
 10/10 A kérdező kommentje:

Én mindenkit felpontoztam.😊

Köszi a gyors válaszokat!😊

2016. júl. 18. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!