Új hilux vagy új ranger? Melyiket vegyem szerintetek?
A kérdés nagyon egyszerű, ha kicsit más szemszögből nézzük: japán vagy amerikai?
Így már egyérelmű, hogy japán.
Már amennyiben megbízhaztó, örökéletű járművet akarsz...
"Így már egyérelmű, hogy japán. "
Ez a japán kocsik megbízhatóak szöveg sajnos 10-20 éve állta meg a helyét, én egy navarrát vettem 5 éve van meg és kb. havonta elromlik benne minden. Egyedül pont a motornak nem volt még baja, de azt meg pont a renault gyártja.
#6 nekem is navarám van. 4wd double 2.5d le. 2010/6.havi és az első tulaj én vagyok. 220000ezer km van benne. Vigyáztam rá ahogy tudtam ,bár én rendszeresen megyek terepre és vontatok. Kocsit megemeltettem meg szélesítve lett a nyomtáv meg terepre való abroncs van rajta. Hát én is költöttem már rendesen a javításokra. Az elektronikára&világításra leginkább. De én teljesen meg vagy elégedve a kocsival. Megszolgálta az árát.
Nekem kevés a toyotának az a 150 le. Szerintem ford lesz 200 lovas. 3,5-3,7 millióért beszámítják a mostani kocsim azt mondták.
Én mindenkit felpontoztam.😊
Köszi a gyors válaszokat!😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!