Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak egy vw golf II...

Első autónak egy vw golf II gti 16V (139LE) milyen lenne?

Figyelt kérdés
Esetleg saját tapasztalatok, vélemények, hibák, előnyök, hátrányok. Ha leírnátok megköszönném

2016. júl. 16. 20:19
 1/3 dirtboy ***** válasza:
65%

én csak véleményt írok

megnéztem haun,300 a legolcsóbb,és 1985-os évjárat.

aztán már a következő 420ezer és az is 29éves.

nem tudom te hogy vagy vele de én alapból ilyen idős kocsiért nem adnék ki ennyit,és számomra további negatívum az hogy gti,tehát olyanok vették akik szeretik is nyomni a gázt.

a 600ezrest meg én kinevetném,el vannak ezek esküszöm szédülve.

2016. júl. 16. 20:51
 2/3 anonim ***** válasza:

600? Annyiért már feleannyi idős, klímás, normálisan felszerelt kocsit kapni. Hát én is pofánröhögném.

Kérdező, nézzél hármas Golfot, az se fiatal már, de az egyes meg a kettes az egy talicska. Hármasból a legnagyobb a két literes 16 szelepes, az is megy keményen.

Meg persze a két 6 hengeres, de azt etetni is kell.

2016. júl. 17. 00:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, hogyha szereted a régi autókat (mint mondjuk én, aki imádom ezeket), akkor egy jó állapotú és pláne GTI-ért a 600eFt nem sok (én legalábbis nem röhögök rajta...), de azért hozzáteszem még így is biztos foglalkozni kell majd vele... hobbinak simán jó...

Persze, ha csak az a fontos, hogy eljuss A-ból B-be akkor én is a fiatalabbat választanám, de azt nem tudnám annyira szeretni (hiába még, ha jobb is), mint egy felújított régi GTI-t ;)

2016. júl. 17. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!