Kormányzott kereket nem hajtunk.;-) A hosszában elől elhelyezett motor és az első kerék hajtás egy eleve esetlen megoldás, Quattro hajtással már jobb a helyzet, de az orrnehézség akkor is megmarad. A BMW pont ezzel tud(ott) többet, sokkal kiegyensúlyozottabban viselkedik, nem alulkormányzott, mint egy Audi, több a visszajelzés mindenről, nagyobb élmény vezetni. Sajnos egyre inkább Audit gyárt a BMW is, nem beszélve a sok torzszüleményről, amit kínálnak.
Hogy le van maradva a BMW, az nem tudom miben merül ki, részletezhetnéd.
2017. febr. 21. 15:23
12/20 anonim válasza:
Anyád p"cs"ja van neked Audi A6 inkább egy csöves suzukit hajtasz csak nem mered bevallani, mert itt adni kell a jampit.
Meghogy a BMW levan maradva, aha persze azért döntenek évről évre rekord eladásokat.
2017. máj. 26. 20:19
13/20 Granitis válasza:
Nekem egy 2010-es 320D-m van apámnak meg egy 2016-os A4 Quattro-ja. Szerintem mind a kettő jó a maga módján, az audi elegánsabb kényelmesebb, olyan tipikus üzletember autója, míg a BMW inkább a sportosságra megy. Ettől jobb vagy rosszabb-e az egyik? NEM, csak más. Én személy szerint a BMW mellett vagyok és ezt egyetlen egy dolog indokolja, ami a márkaszervíz. (a VW csoport szervize magyarországon egy nagy rakás sz*r)
2017. nov. 11. 11:54
14/20 anonim válasza:
Szubjektív dolog hogy ki melyiket veszi meg. Csak azon múlik kinek melyik tetszik.
Mik azok az érvek melyek alátámasztják a BMW elmaradottságát?
2017. nov. 11. 15:06
15/20 anonim válasza:
Saját tapasztalatom:5 évig használtam egy Audi A4 1.9 PDTDI-t. 4 évesen vettem és az első 100km levezetése után már teljesen meg is szoktam az autót és 1 év múlva már untam. Már 8 éve van BMW-m (már a második) és valahogy nem lehet megunni. Audiba alkatrész olcsóbb, de szervíz igény ugyanannyi. A belső kidolgozás minősége sokkal szarabb mint a BMW-é. Törnek a műanyagok, peregnek a kapcsolók bevonatai. Számomra a BMW nyerő. :)
2018. máj. 19. 20:25
16/20 anonim válasza:
Szerintem ha legalább 40 millód van kocsira, akkor tök mindegy, hogy melyiket veszed.
Ültem mindkettőben.
Teljesen mindegy.
Úgyis azt veszed, amelyik jobban tetszik
2018. máj. 19. 20:59
17/20 anonim válasza:
ódi-t a cigányok meg az újgazdag g#cik vesznek. Ha te ezek közül vagy valamelyik, felvétlen ódi-t vegyél :)
2019. máj. 16. 11:27
18/20 anonim válasza:
#17!
Ja mert bmw-t nem a cigányok veszik mi? Ember ne röhögtessél már XDD Az a sok szétrugott cigány E60 elég árulkodó azért ;)
2020. márc. 1. 20:18
19/20 Bajusz Zsolti válasza:
Aki azt mondja hogy a BMW jobb mert hátul van a meghajtás azoktol megkérdezném hogy nekik mit könnyebb csinálni tolni vagy húzni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!