Audi vagy BMW a jobb szerintetek?
A régieknél meg az újaknál is, számomra egyértelműen az Audi.
Hogy miért? Elsősorban saját tapasztalat. Volt (most is van egy) 2 BMW-m és 3 Audim. A 3 Audival összesen nem volt annyi gond, mint egy BMW-vel. Igaz hogy régebbi modellekről van szó, de nagyon megbízhatatlanok, pedig én mindent megadtam nekik. Az Audik nekem nagyon hálásak, egyszer sem hagytak ott sehol.
Aztán: beltér kidolgozottság, ergonómia, és hasonló dolgok nekem jobban tetszenek az Audiban, bár ezen lehetne vitatkozni, mert azért a BMW sem gyenge ilyen tekintetben, viszont az Audi a legjobb.
Nem utolsó sorban az Audikhoz minden olcsóbb a sok konszernes alkatrész miatt.
Egyébként hogy ki miért melyiket veszi, azt elsősorban szubiektív érvek döntik el, hogy hogyan tetszik a külseje, stb. De lehetnek tapasztalatok is, sokakat az ismerősök, rokonok vagy haverok beszélnek rá erre vagy arra. Van akinek szerencséje volt az Audival, mint nekem, mások pont rossz Audit fogtak ki és inkább BMW-t vesznek már.
és hová tünt az én válaszom?
az hogy audit,bömösről kispórolták az indexet
"és hová tünt az én válaszom?"
Ne foglalkozz vele, az enyémet is törölték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!