Hogyan tudhatom meg, hogy hány légzsák van az autómban?
Lehet kissé nevetséges a kérdés,viszont nemrég vettem egy 2011-es Titanium felszereltségű Ford Fiestát.Kicsit meglepett,hogy a B oszlopokon nem írja az "AIRBAG" feliratot.A vezetőülésen,az anyósülésen és a két oldalsó légzsák feliratát is megkaptam,ráadásul a vezetőnek még térdlégzsákja is van,ezt is írja alul.
Az lenne a kérdésem,hogy egyszerűen kispórolták belőle a függönylégzsákot (kissé furcsa lenne,2011-ben ez már rég alapkövetelmény volt szerintem),vagy a Ford ezt csak nem tüntette fel?
Próbáltam interneten megkeresni az adott modell felszereltségi listáját,de nem kaptam semmi érdemlegeset.
Köszönöm előre is annak,aki esetleg segíteni tudna!
Nem spórolták ki, hanem nincsen benne.
Ha lenne, felirat jelezné.
Alvázszám alapján kérdezz rá egy márkakereskedésben, ott le tudják hívni az összes gyári specifikációt! A C vectrámban is csak üres műanyag emblémák vannak, azt hittem abból is kimaradt, aztán ahogy lekértem az adatokat akkor láttam, hogy elvileg van.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!