Mercedes benz W168-as 170CDI van. Erőtlen és dadóg, picit füstöl . Autó diagnosztika nem mond semmit. Mi lehet a baja?
fúvókák, injektor koszolódása/hibája , motorvezérlő hiba, stb...
szerintem mindenképpen vidd el egy szervízbe
látatlanban nem tudja senki megmondani ,de persze lehet adagoló is, viszont mindenképpen elvinném szervízbe , mert ha egy dízeles motorban valami tönkremegy elég sokba kerül a javítás, jobb megelőzni a nagyobb bajt
(első voltam)
szerintem is szerelőnél végzi!de a válaszaidat kösszi!!
15 évig trabim volt utánna deawom ezeket még a parkoloba is megtudtam javitani :)
De ez a dízel dodzsem nekem már bonyolult
alapjáraton nem nagyon de ingadozik a fordulatszám és olyan hangja van mint egy 30éves öred dízelnek,mikor üresbe van nyomok egy nagyobb gázt akkór eleinte fekete szürű füstje van és ha tartom akkor már villágosabb,ha megyek vele nem húz annyira és afordulatszám gyorsan nő.ez teljesen nem jó.mikor meg vettem max 2500-as fordulatig húzattam de már akkor süpedtünk az ülésbe most meg teljesen erötlen.én véleményem szerint sok gázolajat kap.
esetleg házilag lehet rajta állitani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!