Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki DR 125 SM vagy Keeway...

Suzuki DR 125 SM vagy Keeway rkv 125?

Figyelt kérdés

Első motorom lenne, és hát nem tudom hogy melyiket válasszam. A Keewayről nagyon sok rosszat hallottam, mivel hogy kínai, de a legutóbbi tesztek és tapasztalatok nem ezt mutatják. Viszonylag elég szép kis motort alkottak, kellemes hanggal, kevés fogyasztással. De ha ezt választanám ott lenne bennem a szálka, hogy mégis kínai, foshatok majd hogy mikor hal meg benne valami. Nem beszélve arról, hogy a többi motoros is szívná a vérem amiért kínait vettem.

A Suzuki az már mérföldekkel jobb szerintem ilyen szempontból, csak kinézetre semmi extra, és drágább a szerviz, a többi paramétere hasonlít a keewayhaz (nem minőségre gondolok). De viszont azzal nem lenne olyan gondom, hogy meghalna alattam pl. egy kisebb túra közepén.

Szerintetek melyiket válasszam?

2016. júl. 13. 09:55
 1/3 anonim válasza:
100%
Én a Suzukit választanám. Ilyen téren Japán motort érdemes venni, ráadásul megbízhatóbbak és nem hagy cserben. Ha szervizbe kell vinni lehet drágább , de utána jó a motorod. De ez a döntés rajtad múlik...Ajánlom még a Yamaha WR125X ami szinén nagyon jó supermoto.
2016. júl. 13. 11:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Suzuki egyértelműen. Nekem csak egy robogós tapasztalatom van a Keewayel, volt egy 50-es belőle. Az anyagminőség nagyon rossz, mindenből vékonyított anyagokkal dolgoznak, rossz minőségű, könnyen elmaródó fejű csavarok, kemény felfüggesztés, hebrencs összeszerelés, gyenge minőségű fémek. Ezeken tudnak spórolni és spórolnak is. Más robogókhoz hasonlítani sem szabad a Keewayt. Gondolom az anyaghasználat nem lehet sokkal másabb a nagyobb társainál sem, ezért semmiképpen sem ajánlom. Nem azért nem ajánlom, mert kínai, hanem azért nem, mert rossz és gyenge minőségű anyagokat használnak, aminek mindenhol csak a kárát látod majd.
2016. júl. 13. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Ebből a kettőből egyértelműen a Suzuki, de ahogy az első válaszoló is írta, a Yamaha WR125X a legjobb választás.
2016. júl. 13. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!