Miért mondják a suzukira, hogy nyugger autó?
Én most vettem 25 évesen első autónak,egy ( 2002 suzuki swift sedant 1.3 motorrall 86 lóerős)
Minden barátom/ haverom leszólja,de én imádom.Olcsó fentartani,van benne erő,lehet bele pakolni.
Városba,dolgozni járni vele tökéletes.
Az ilyen kérdéseket én sem értem. Hasonló kat. autót vettem 25 évesen. A-ból B-be elvisz (igen, a mai napig) pedig 35 vagyok. Vigyázok rá és semmi bajom nincs vele.
Ne foglalkozz az ilyenekkel!
Jah, azt azért megjegyezném, hogy nekem olyan barátaim vannak, akik még a hátam mögött sem mondják az autóm! Ezen azért gondolkozz el!
Mert "igénytelen", alacsony szervizigényű, így a nem kocsirajongó öregeknek, idősebbeknek tökéletes választás. És veszik is.
A másik kép szerint azért, mert kicsi a motor, meg kicsi a kocsi és lassú. A valóságban viszont pont az van, hogy a kis kasznit jól repíti a kis motor is, 0-60-80-ig ahol legtöbbet használva van, pedig pláne jól viszi.
Csak ezt elég nehéz megértetni sok mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!