Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért mondják a suzukira,...

Miért mondják a suzukira, hogy nyugger autó?

Figyelt kérdés

Én most vettem 25 évesen első autónak,egy ( 2002 suzuki swift sedant 1.3 motorrall 86 lóerős)

Minden barátom/ haverom leszólja,de én imádom.Olcsó fentartani,van benne erő,lehet bele pakolni.

Városba,dolgozni járni vele tökéletes.

2016. júl. 11. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nincs értelme az ilyen kérdéseknek... A Suzuki arra jó, amire kitalálták. Ha leszólják, akkor azzal vitasd meg ezt, aki b.@szogat miatta.
2016. júl. 11. 10:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kérdéseket én sem értem. Hasonló kat. autót vettem 25 évesen. A-ból B-be elvisz (igen, a mai napig) pedig 35 vagyok. Vigyázok rá és semmi bajom nincs vele.

Ne foglalkozz az ilyenekkel!

Jah, azt azért megjegyezném, hogy nekem olyan barátaim vannak, akik még a hátam mögött sem mondják az autóm! Ezen azért gondolkozz el!

2016. júl. 11. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért,mert nem reál "kicsi" és mivel praktikus autónak találták ki és nem versenyautónak nincs rajta spoiler,és BMW kinézet...
2016. júl. 11. 13:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne torodj veluk, a legjobb amikor olyan szolja le, akinek amugy nincs autoja, vagy apuka tolt valamit ala.
2016. júl. 11. 14:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert "igénytelen", alacsony szervizigényű, így a nem kocsirajongó öregeknek, idősebbeknek tökéletes választás. És veszik is.

A másik kép szerint azért, mert kicsi a motor, meg kicsi a kocsi és lassú. A valóságban viszont pont az van, hogy a kis kasznit jól repíti a kis motor is, 0-60-80-ig ahol legtöbbet használva van, pedig pláne jól viszi.

Csak ezt elég nehéz megértetni sok mindenkivel.

2016. júl. 11. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert a Jimny például valóban az. Legalábbis annak a legjobb. Magas az ülése, egy nehezen mozgó nyugdíjas is viszonylag könnyen beszáll.
2016. júl. 12. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:
azért mert az emberek ostobák milyen világ az ahol az alapján értékelik, szolják meg az embereket, milyen autója van
2016. júl. 13. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy olyan világban, ahol az iPhone alapján néznek meg pl.
2016. júl. 13. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!