Aprilia RSV4-en gázelvétel kuplungra után durranás?
Figyelt kérdés
8 ezer fölé pörgetem akkor abban a pillanatban ahogy a gázt elengedem és kuplungolok a váltásért durran egyet a kipu és "lök"
Eddig nem csinált ilyet.
Tegnap 40 km-t mentünk német autópályán és 160-nál kapcsoltam a harmadikat amikor durrant és lökött egyet ahogy elengedtem a gázt és esett vissza a fordulat kuplung alatt,egyből lehúzódtunk ,és kb 8 ezer fölött elkezdi eddig ilyen nem volt,üresben pedig kuplung nélkül is kapásból...
Annyira nem is zavarna ,mert csak szökőévente hajtom meg egyszer ,de szerintem ez nem egészséges,hogy nekiáll durranni és lökni/rángatni 1-et
2016. júl. 10. 11:17
1/1 anonim válasza:
Nézesd meg szervizben, csak találgatni lehet. Személyre szabott motor, egyik kedvencem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!