Mennyibe kerül egy autó teljes újrakárpitozása (kb. )?
Egy Ford Mondeo Mk2-ről lenne szó, most plüsskárpit van benne, de már öreg szegény, szeretném újrahúzatni - de akkor már valamilyen bőrrel (fekete vagy bézs), és ehhez passzoló kárpittal az ajtók belsejét, padlót, esetleg még a tetőt is (az is szürke, nem nagyon menne egy világos bőrrel áthúzott kocsihoz).
Valaki csináltatott már ilyen, vagy ehhez hasonló méretű kocsihoz kárpitozást? Mennyire számítsak, 200-300 ezer forint között kijön? Előre is köszönöm az értelmes, intelligens válaszokat! Okoskodók, kötekedők ne fárasszák magukat, nem érdekelnek.
Ez alapanyagtól is függ hogy milyet veszel bele és hogy honnan stb... Én a feketét javaslom vagy a sötét barnát bár ezt neked kell eldöntened milyet akarsz mert neked kell hogy tetsszen. Én G Astrába csináltattam teljesen új kárpitozást. Üléskárpitból egyszínű feketét vettem plüsst mert nekem a bőr, műbőr sosem tetszett odaragadok nyáron, befülledek meg alapból nekem nem ez az ízlésem. Akkor nekem javasolták a tetőkárpit cserét bár azt alapból le akartam mert eléggé foltos meg elhanyagolt volt már így egyszerre mindet az ajtókárpit kivételével. Akkor nekem a kárpitos mindennel együtt durván 80 ezret számolt de mondta hogy inkább 10 ezerrel készüljek mert a tetőkárpiton a kárpit és az üvegszálas borítás közt le kell csiszolja a szivacsot és újat kell rátennie, plusz a ki és beszerelési költség stb... miatt lenne ennyi, ha csak nem akarom ezt a folyamatot én megcsinálni hogy leszedem a tetőkárpitot burkolattal mindennel én csiszolom le és nekem kell visszarakni meg az ülések ki és beszerelését is ha én végzem el akár ott nála annyival is olcsóbb neki.
Persze ebből semmi nem lett mert csak ajánlatot kértem csak mindig közbejött valami. Akkor kíváncsiságból rákérdeztem mi lenne ha csak az üléseket bőr kárpittal kérném. Ezt csak kíváncsiságból kérdeztem akkor ő saccra mondta hogy anyagtól függ az ár de minimum 150-180 ezer biztos lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!