Audi A3 1.9 TDI (2000 körüli) vagy Alfa 147 1.9 JTD?
Én elfogult vagyok, úgyhogy az Alfát mondom. Ahogy írod, belsőre sokkal szebb, stílusosabb, és összetartóbb is a közösség. Az tény, hogy gyakrabban fordulhat elő vele hiba, mint az Audival. De az alkatrész olcsóbb hozzá, mint a némethez.
Próbáld ki mind a kettő típust, és úgyis érezni fogod, hogy melyik lesz a te márkád.
Ízlések és pofonok. Másoknak az Audi beltere van elmaradva 10 évvel. :) Bár számomra az Alfa 147 egy női autó, mert akárhányszor ránézek, az jut eszembe, de ettől függetlenül szépnek találom, és nekem a német autó belseje olyan, mint egy tic-tac-os doboz. De hát kinek mi. :)
A ne menjünk Alfával messze a szerviztől hülyeséget meg felejtsük már el. Vannak vele gondok az tény, de közel sem annyi, mint ahányan páran beállítják. :) Inkább kis idegesítő hibák vannak, persze akad komolyabb is, de minden más márkánál bele lehet nyúlni ilyenbe. Ismerősömnek BMW-je van, 2x cserélt már motort benne. A másiknak Alfa 159-e van, 430 ezer km-t rakott bele, és köszöni, még megy. Szóval a márka nem minden, sok függ a használótól. Ha szét van hajtva, nem törődnek velük, akkor mindegyik hamar tönkre fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!