Tudtok megbízható szakembert ajánlani?
Figyelt kérdés
Szélvédő bal oldali részén (vezetésben nem zavaró) függőleges repedés van, kb. 35-40 cm, illetve ugyanitt lenti sarokban kb. 10 cm.
Tudtok ajánlani rá helyet/céget/szakembert, akik megbízhatóan dolgoznak?
2016. júl. 4. 16:31
1/4 anonim válasza:
Csere.
Kavicsfelverődést, néhány centis repedést meg lehet javítani, de ekkora repedéseket már nem.
Repedéseknél, ha az csak néhány centis, akkor is a tulajdonos kockázatára kísérli meg a javítást a szélvédős, a fúráskor előfordul, hogy végig reped.
Ekkora repedéseket el sem vállalnak.
2/4 A kérdező kommentje:
:( Reménykedtem, hogy valahogy meglehet oldani csere nélkül, de akkor meg újabb kérdés, hogy hol találok megbízható embert cserére, aki szépen ki tudja szedni a régit, anélkül, hogy plusz hibákat okozna, már ha egyáltalán sikerül hozzá egy másik szélvédőt találnom.
2016. júl. 4. 17:00
3/4 anonim válasza:
Praktikus lenne, ha a lakóhelyedet megadnád. Nem biztos, hogy ha mondjuk nyíregyházi vagy, egy zalaegerszegi mester címének örülnél legjobban.
4/4 A kérdező kommentje:
Nekem teljesen mind1 hol van az a mesterember az országban, csak olyan munkát végezzen, amit meg is becsülök és nem bosszankodom utána, mert sajnos az elég ritka manapság. :D
Egyébként budapesti vagyok.
2016. júl. 4. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!