Mazda 6 dízel 2.2 129 LE vagy Citroen C5 dízel 2. 0 163 LE?
Off: #9 S Leon jó, meg a SEAT és jó? - talán majd most az lesz.
Amúgy én még az igazán másolt modellek előtti baromira árához képest egyben lévő "félmillás" SEAT-ot vettem.
Ez a minden szombaton teszek valamit túlélésért jelegűt. ;)
Édesapámnak mazda 6 van(2013) nekem egy passat b7(2014) van. Nekem a passa-t a stílusom meg a favorit , de az tuti hogy ég és föld a két kocsi. Mindkét kocsi nagyon megy 175le a mazdában és 177 a passatban. Nekem kényelemben szinte egyforma. Az árát mindkettő jól tartja mondjuk egy passat kicsit jobban. De a passat az biztos hogy nem egy olcsóság.
Milyen évjáratú a tiéd?
Viszont a Passat B8 az első ami nem csak VW, és igazából Passat fanatikusok szívét is megérinti. Ez is volt a cél, mint régen a Mondao-knál A Ford-tól, a Passat is a B8-al félkategóriával feljebb lépet - mint ahol elvben van. ;)
Új Mazada 6 jó, de puritán belül. Az új Avenis jobb belülről, Mazada 6 jobb kívülről sokkal jobb. Műszakilag meg mindkettő jó, de nem kiváló, viszont "időtálló"/"hosszú életű" gép(jármű). Szóval vegyél Lexus-t és akkor minden össze van rakva! ;) - viszont durva mert végül egy BMW-nél többért kapsz egy Lexus-t, ami nem jelentősen kisebb.
Az tudod, "200 másik 190 ezer km" hogy ez kb. 1.5-2* annyi?
Még van bennük akkor potenciálisan úgy 100-150 ezer km futás lehetősége.
Ja igen már jó régóta. Legalábbis itthon, németeknél annyit ülnének érte, hogy ott még nem.
Kilométeróra-csalás a kameránk előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!