Maximum 1 millióért melyiket első autónak?
Ebben a hónapban szeretném megvenni a kocsit, max. 1 millióért. Úgy vagyok vele ennyiért már elég jókat lehet kapni, nem akarok 4-500-ért, hogy utána költeni kelljen rá. Persze erre is kell majd valamennyit...
Jelenleg a Honda Jazz-t venném meg, persze volt előtte jó pár, de mindegyikbe találtam valami hibát, ebben a legkevesebbet.
Alternatívák:
/Suzuki swift(gombóc)/- túl rövid és a csomagtartó is kicsi, presztízse nulla.
/Mazda 2/- Nem tetszik a hátulja, meg úgy tudom hajlamos a rozsdásodásra, drága alkatrészek.
/Hyundai i30/- Ezt venném meg szívem szerint a Jazzen kÍvűl, csak drága.
/Opel corsa C/- tetszik belülről meg nem is drága, csak hát a külseje nagyon egyszerű, nekem unalmas..D-s lenne az ideális, csak az is drága...
/Opel astra H/- tetszik a formája kívül belül, csak egy kicsit hosszú nekem(max 4m-eset szeretnék), meg azt olvastam autonavigátoron, hogy vannak gondok vele.
/Renault clio/- Ezen is sokat gondolkodtam, de utána olvastam és ennek is van jó pár hibája, a váltó főleg ami nem az igazi. Francia...
/Toyota Yaris/-Rövid, drága hozzá az alkatrész, nem tetszik a műszerfal elhelyezkedése.
/Volkswagen 4-es Polo/- kívülről tetszik, belülről annyira nem, meg sok a baj vele azt olvastam, motorja se az igazi.
Utoljára pedig a Ford Fiestát említeném meg, ezen gondolkodtam sokat, hogy ez legyen vagy a Jazz. Fiestában olcsóbban kapok fiatalabbat, viszont több is a baj vele. Jazznek csak egy hátránya van amiért még nem döntöttem ez mellett, a drága Japán alkatrészek, egyébként megbízhatónak gondolom. Sok tesztet olvastam róla.
A Civicet majdnem kihagytam, váltó helye nem tetszik, 4.3m hosszú, amúgy bejönne...
Ti mit gondoltok melyik legyen, az alternatívákat is várom, az a lényeg, hogy max. 4 méteres legyen, ferdehátú, 2004-5-ös évjáratnál ne legyen öregebb, átlagfogyasztása 7 liter körül legyen.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
max 1 millióért milyen presztízst akarsz?
vegyél egy E46-ot és rá a legszélesebb gumit amit a felnijére gyártanak oszt nesze neked, utak királya
Persze, hogy mindegyiknek van hibája, de nem mindegy hogy mennyi, és mennyire komolyak. Ezért lenne jó ár/érték arányban megtalálni a a legjobbat.
Presztízsértéket a Suzukira értem, nem az árra. Hondának nagyobb van egy "kicsivel" szerintem. Meg ha úgy döntök, hogy eladom, tartsa az árát, ne a feléért kelljen eladnom 2 év múlva...
10 évesnél idősebb autó esetén kerülném a japánt.
Legalább az alkatrész legyen olcsó.
Hogy melyikkel mennyi nyűg lesz az előre megjósolhatatlan.
1 milla már nem sok pénz autóra. 1 milláért nem fogsz az általad felsorolt kisautóknál jobbat kapni...
...ami meg is felel az elvárásaidnak. Max 4m, max 12 éves és max 7 literes átlag?
Mitsubishi Space Star? A hosszba épphogy belefér. Van benne hely a hosszához képest. Megbízható. Tartós. Nem hajlamos a rozsdásodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!