Első autónak (friss jogsi ) szerintetek Suzuiki Swift (1) vagy Opel Corsa B lenne a jobb?
A szakírók nagyon szidják a B Corsát, a rossz kormányozhatóság,egyéb ergonómiai kellemetlenségek okán.
A Swift megbízhatóbb, jobban vezethetőbb autó,karambol esetén viszont jobban törik, fogyasztása kedvezőbb mint a B Corsa. Az I-es Fiat Puntot is érdemes figyelembe venni, kellemesebb autó a fent leírt tipusoknál, alacsony a fogyasztása, és olasz származásához képest viszonylag megbízható.
Köszönöm a választ akkor a corsa inkább kilőve , a Punto az nekem is nagyon tetszik , de azt mondják sok a hiba rajta és ne vegyek olyat !
Akkor mégsem igaz ?
Mert szerelővel beszéltem ő is leginkább a Swiftet ajánlotta mert kis ráfordítás után azt mondta nemsok baja lehet és nehéz kinyírni ..
Nekem B-s Corsa-m van.
Hidrótőkéket kicseréltettük meg azóta ki lett hegesztve (+ pár apróság). Szervó nincs benne, a kuplungrugó nagyon erős, már többször volt róla szó, hogy kicserélem.
A jeladóval elég sokat szenvedtünk mire kiderült a hibája, de most úgy tűnik, hogy nincs vele gond.
Akkor azért volt mit csinálni , de nem egetverő költség :)
Alkatrész ban hozzá bőven ?
Az alkatrész ellátottsággal nincs gond, huszonéves autónál, főleg Corsa-ban ez teljesen megoldott.
Lenne lista amit írhatnák, hogy mi lett cserélve, de a Suzukinál ugyan ezt érdemes eljátszani.
Ha vásárolni mész, vigyél magaddal olyasvalakit, aki nem a festés lekopottságával foglalkozik, hanem megnézi az alját, a küszöböket, rugózást, egyszóval aki már idős bohócnak.
Én a Swiftet ajánlom, könnyen fenntartható, alkatrészekhez könnyedén és viszonylag olcsón hozzá tudsz jutni.
Én egy 97-es Swiftet nyüstölök 4éve, semmit nem kellett azóta cserélni rajta az alapokon kívül még.
4 év alatt annyi volt vele a gondom, hogy nem indult télen miután 3 napig állt a minuszban, de csak az aksi volt öreg benne.
Hát, semelyik autó nem egy életbiztosítás, főleg ennyiért.
Ismerősöm Suzuki Sedánnnal 3x fordult át, az autó totálkáros lett, ő meg karcolásokkal kiszállt belőle. Tudom, 10ből 1 ilyen szerencsés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!