Horpadást hogy lehet javítani?
Figyelt kérdés
Láttam erre praktikákat, de az én esetemben nem tudom alkalmazható e. Az a baj hogy a korábbi tulaj belülről kikalapálta, így egy nagyon csúnya, egyenetlen felület jött létre az autón. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy az egész sárvédőívet cseréljem inkább?2016. júl. 1. 08:41
1/5 anonim válasza:
Lehet vásárolni is olyan horpadásjavítót, ami egy vákuumos gumikorong. Ebből van kisebb és nagyobb. Az előző tulaj valószínűleg a nagy horpadást kalapálta ki, amiből lett sok kicsi. Erre jó a kisebbik korong, de az sem 100%-os, de finomítani lehet vele.
2/5 A kérdező kommentje:
Így van, sok kicsi lett belőle. Köszi a tippet, valószínűleg ez lesz a megoldás.
2016. júl. 1. 09:11
3/5 veterán vas válasza:
Az a baj, hogy ha már kalapálta, akkor itt-ott megnyújtotta a lemezt. Azt már semmiféle "horpadásjavító"-val nem tudod helyretenni.Ez az eszköz csak addig használható, amíg nem kalapálják a lemezt. Így nem marad más hátra mint a "pontmeleg". Ahhoz pedig hozzáértő karosszériás kell, aztán gittelés, csiszolás, szórógitt, újra csiszolás, és fényezés.
4/5 A kérdező kommentje:
3-as tól kérdezem, hogy ez mekkora összeg? Mennyit szoknak kérni?
2016. júl. 3. 08:18
5/5 veterán vas válasza:
Sok dologtól függ.
-ennyire felkapott a mester?
-mekkora a javítandó felület?
-fővárosi csili-vili műhely v. egyszemélyes vidéki kisiparos?
-25 éves Skoda Favoritról van szó v. 10 hónapos Mercedesről?
-azonnal csinálják, v. előjegyeznek 2 hónap múlva?
-stb.
Szóval nagyon nagy a szórás.
Gurulj el 2-3 műhelybe, és kérj árajánlatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!