Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért van mostanában egyre...

Mért van mostanában egyre több autó visszapillantóján nemzeti színű huzat?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyet látok mostanában.
2016. jún. 26. 13:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert a magyar válogatott is szerepel az EB-n, és így fejezik ki a szurkolásukat.

Mondd, te egy kavics alatt élsz egy erdő mélyén?

2016. jún. 26. 13:03
 2/11 Tomcatters ***** válasza:
56%

Felénk is sok embernek van visszapillantón , akkor zászló... stb ... nekem elég a kocsi hatuljan a felsegjelzes regi nagy 3D mo :D De az mar vagy 8-10 eve rajta van :)

Előrelátás XDD

2016. jún. 26. 13:08
 3/11 A kérdező kommentje:

Ja, csak ezért?!

Nem tudtam mért az autójukat díszítik így az emberek. Azt hittem ez valami autós mozgalom. Mert gyalogosokat nem látok naponta kokárdával mászkálni, de házakat, egyéb közterületeket sem láttam nemzeti színű szalaggal, zászlókkal díszítve.

Jó pár EB-n, VB-n (most nem csak focira gondolok), olimpián részt vettünk már és nagyon jó helyezéseket értünk el, mégsem tapasztaltam eddig ilyet...

2016. jún. 26. 13:10
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mert a foci annyira egyszerű, primitív sport, hogy a leghülyébbek is megértik. Éppen ezért olyan népszerű.
2016. jún. 26. 13:14
 5/11 anonim ***** válasza:
15%

Több mint 40 évig labdába se rúgtunk (hogy eme gyenge szóképpel jellemezzem a Magyar focit),nem csoda tehát hogy eufórikus állapotot okoz XD

A dolog szépséghibája hogy ha nem lazítanak a szabályokon,akkor soha a büdös életbe nem jutunk ki XDDD

2016. jún. 26. 14:59
 6/11 A kérdező kommentje:

Ezt értem, csak az nem világos számomra, hogy ennek a kifejezése mért pont az autókhoz kötődik...

Köszi a válaszokat!

2016. jún. 26. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:
68%

"A dolog szépséghibája hogy ha nem lazítanak a szabályokon,akkor soha a büdös életbe nem jutunk ki XDDD"

Kedves károgó. Az ne zavarjon, hogy a csoportmeccseken sem tudtak minket megverni, és csoportelsőként jutottunk tovább a nyolcaddöntőbe.

2016. jún. 26. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Attól még a 6. válaszolónak igaza van.
2016. jún. 26. 18:06
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Primitív? Már miért lenne primitív sport?
2016. jún. 26. 20:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Nyugi, most már levehetik a divatdrukkerek.
2016. jún. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!