Ti hogyan kezelitek, amikor mások beleszólnak a vezetésetekbe? Titeket is borzasztóan dühít?
Amit leírtál az tök korrekt, de máskor kérlek kicsit tedd emészthetőbbé amit írsz, mert így tömören az életkedvem is elmegy attól, hogy egy regényt olvassak!
Ha néha entert nyomsz és tagolod a mondandód a hosszú szöveg sem fárasztó!
Ez volt az offtopic része!
Egy tapasztalati megfigyelés, véletlenül amikor savaznak a spanok nem ülnek ott csajok?
Mert ez tipikus, hogy a csajok előtt én mekkora menő vagyok, hogy a havernak bár van kocsija nekem nincs, de én viszont nagyon tudom, hogy kéne ezt csinálni
Nekem nem szoktak beleszólni, mert azokat hamar leépítem. De azt is marhára rühellem, amikor viszek valakit, és az a forgalom többi résztvevőjét kritizálja; nézd, mit csinál ez a marha, öcsi, nem látsz a szemedtől, stb.
Egyébként első válaszoló hozzászólása kapcsán eszembe jutott, hogy 38 éve (még a ROTEX szalag idejében) olvastam egy kocsiban:
Ebea kocsiba szép lehec de okos nem!
A leírás alapján teljesen igazad van, a károgókkal ne foglalkozz.
Nos, nekem csak motorra van jogsim és nem viszek utast (ha mégis, akkor iszonyú rutintalanságom és a motorom súlyának s dinamikájának, súlypontjának, akárminek a megváltozása miatt az utas kapaszkodik és imádkozik, nem dumál. plusz én is el vagyok foglalva). Együttmotorozni szoktam a párommal, de akkor is inkább én szólok be, olyan esetekben, amikor egy kevésbé toleráns s nem hipermiler már egy életre nem állna vele szóba :)
Autóban OK. Sok sztorit hallottam már beszólós utasokról s nekem elég jó az igazságérzetem, empátiám, a hisztérikus utasok pedig nyilván veszélyesek is, azt főleg értem... Eszembe se jut beleszólni a dolgokba. Néha megkérdezem, hogy mennyivel megyünk, mert érdekel s én nem látom az anyósülésről.
Amúgyis hasonló stílusúak vagyunk, ez azért segít, de minden normális vezetőt elviselnék, akár tempósan és dinamikusan megy, akár kihalt országúton 45-tel, autópályán 80-nal.
Bár vannak vezetők, akiket nehéz elviselni, de normális ember azoknak is értelmesen s óvatosan szól, ha úgy ítéli meg, hogy tanácsra van szükségük.
Kezdőként főleg nem tudom, mit kell dumálni. Én azokról a témákról szoktam inkább kifejteni a véleményem, amiben azért van tapasztalatom, tudásom. A vezetésben is van, ami nem az én asztalom s van, amihez a többségnél jobban értek (fogyasztásra optimalizálás. ahhoz is annyira ért mindenki, miközben fogalma sincs az alaptechnikákról, amiket minden hipermiler fórumon kb. mindenki alkalmaz, s aki nem, az is tud róla, csak az ő járművén az pont nem ér semmit).
A vita, és a belepofázás tételes megcáfolása helyett egy nagyon halk, nagyon határozott kérdést teszek fel:
"-Akarsz inkább busszal menni? Igen vagy nem? Az ettől a két szótól eltérő válasz azt fogja jelenteni, hogy igen, úgyhogy kezdek keresni egy megállót..."
Hatni szokott. AzZ meg engem nem zavar, hogy a bent rekedt dumától kiütései lesznek, így járt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!