Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson gyári 50ccm henger...

Solyom123 kérdése:

Simson gyári 50ccm henger jobb, mint az után gyártott 60ccm-es?

Figyelt kérdés

Ismerősömnek van egy gyári bontatlan blokkos s51 es blokkja. Értelem szerűen a henger is alap méretes 50es!

Na az ő motorja jobban megy,mind gyorsulásra és vég sebességre is,mint az én fel újított 60as hengeres (után gyártott).

Na ez,hogy lehet?

2016. jún. 23. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Komolyan mondom,hogy nem hiszem el..

Mit méregessek ha egyszer le írtam,hogy a frissen fúrt GYÁRI hengerrel meg oldódott a problémám?

Le írom szép szavakkal...

AZ ÚTÁN GYÁRTOTT SZA* FO* HULLADÉK,EGY FORINTOT NEM ÉRŐ HENGERNEK NINCS AKKORA TELJESÍTMÉNYE MINT A GYÁRINAK!!!

Mivel után gyári ezért valószínű,hogy maga a henger kidolgozása nem olyan finom mint az EREDETI henger.

Remélem így érthető voltam.

2016. jún. 24. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:
Én befejeztem a társalgást, nem fogok segíteni. Isten veled.
2016. jún. 24. 16:17
 13/15 A kérdező kommentje:

Nem a segitséggel van a baj.

De egy átlag ember honnan vesz kompresszió mérő műszert?

Illetve a váltó áttétel...

Hát szedessem szét vele a blokkját,és én is az enyémet,hogy össze számoljam a váltó fogas kerekek számát,és hasonlítsam össze?

Hengeren volt a hangsúly a kérdésben!

2016. jún. 24. 22:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Egy talpra esett átlag ember is tud kompressziót mérni nem kell más hozzá csak fecskendő és motor olaj. És meg is van a sűrítési viszony.
2021. dec. 6. 18:20
 15/15 Bálint6969 ***** válasza:
14 ezt hogy kell elképzelni? Engem érdekelne a módszer, mármint a kompresszió mérésre
2023. szept. 1. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!