50ccm kínai robogóra mekkora hengert lehet max. Rátenni, hogy a gyári főtengely még elbírja? Hengerfejet/szelepeket kell cserélni? Karburátorral mi a helyzet?
Valahol azt hallottam, max. 70-est bírnak el, mert afelett már nem tudja az önindító megforgatni a motort, ill. eltörhet a berugószerkezet/dekli. Esetleg van mód önindítót, ill. erősebb berugószerkezetetre és/vagy főtengelyre cserélni? Nekem az is elég lenne, ha rugásra el lehetne indítani.
70-80-90-100-as hengereket láttam. Melyiket ajánlanátok leginkább és miért? Pro-kontra.
139qmb blokkról van pontosan szó.
Az önindtó és berugószerkezet mindegyiknek a gyenge pontja.
Én nem bolygatnám ha működik.
Egy 70-vagy 80 köbcentisét simán elbír, nyilván jobban terheli a főtengőt, rövidül az élettartama.
Az önindító simán beforgatja, nem lesz gond.
Önindítási problémák a racing hengereknél fordulhatnak elő, ahol nagyon kicsi a préstér, nagyon nagy a sűrítési végnyomás.
Egy sport 80 as szettet simán beforgat.
Mondjuk egy Naraku-t. A nyomatékod meg érezhetően több lesz.
Ha nem a legalja kínai mocid van, hanem mondjuk egy Kymko, akkor meg bátran tuningolhatsz.
A főfúvókát növelni kell, mondjuk 10 % al vagy többel, az sok idő és próbálkozás, hogy melyik a legjobb.
Sejtettem, hogy megoszló vélemények lesznek.
Amúgy Keeway Hurricane.
Most akkor 70 vs 80?
Mennyi a különbség teljesítményben amúgy? Természetesen nem száguldozni szeretnék egy ilyen géppel, csak az lenne a cél, hogy picit dinamikusabb legyen, ne lassuljon be annyira emelkedőkön.
Másodszor olvastam az életemben ..főtengőt.. másodszor is kihaltam !!
Ilyet ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!