Havi 1000, maximum 1500km használat mellett megéri nyári gumikat venni autóra, vagy vegyek télit?
Volt már az én életemben is olyan időszak, amikor csak havi 1500km-t mentem. (a céges autót szabad volt hazavinni, a családban volt másik autó is stb.)
Mégsem fordult meg soha a fejemben, hogy ne legyen a mindenkori autómhoz külön téli és nyári kerékgarnitúra.
Legfeljebb a kevés futott kilométer miatt néhány évvel tovább tartott.
Szerintem nem lehet kérdés ez a "megéri-nem éri meg" gondolatmenet.
Nyáron nyárigumi kell télen téli,vagy max valami normális 4 évszakos .... Fejezzétek már be ezt a butaságot,hogy nyáron 35+ fokba téligumi ...... tavasszal még elmegy ...... De egy téligumi sokkal lágyabb keverek 35-40fokokba egyáltalan nem ideális...
Kérdező ..
Igen megéri venni nyárigumit havi 1000 km re is bőven , vagy ha nem akarsz annyit költrni,akkor a Michelinnek vannak normalis 4 evszakos gumijai. Max az, de télen az sem olyan jo mint egy normalis téli, nyáron nyari gumi,de annal mindenféleképpen jobb,mint ha télen nyaron télivel járnál .. Futomuneksem tesz jót nyáron 35 fokba a túl lágy téligumi ...
Komolyan ilyen buta válaszokkal kilehet hozni az embert a sodrából .....
Egyeseknek lehet meg jogsiuk sincs ....
Vagyis remélem !!!!
Lelehet pontozni hajrá;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!