BMW 750i e38 manuális váltóval?
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hogy a BMW 750i e38 as gépnek van e manuális váltós gyártmánya?? Mert nézelődtem neten, de ott én csak automata váltósat találtam, pedig nagyon tetszik ez a szekér. Másik kérdésem még az lenne, hogy adott egy autó, legyen bármilyen, ha automata váltós, azt át lehet építeni manuálisra?
Válaszokat előre is köszöntem!
Nem volt, szerencsére.
8-as sorozatba volt manuális a 850ci.
Bizonyára át lehet alakítani, de ez nem túl jó ötlet, az e38 egy csendes komfortos autó, semmi sportosság nincs benne, főleg a v12-es motorral.
Index 7-er fórumon többet tudnak segíteni, ha ilyen terved van.
A bmw 7es az luxus autó abba nem tesznek kézi váltót.
És ha át is tudod/tudják alakítani akkor az többe kerül mint a vas,és sosem.lesz igazánjó,mert nem kézihez készúlt a motor...mert kisebb gépbe nem tették.
Létezik 5,és 6 sebességes is...de szerintem nem jutott belölle hozzánk.
Mindazon álltal tényleg nagyon szépszekér de nincs annyi pénz a világon amiből egy 20+éves használt full luxus verdát eltudsz tartani
Senki nem írja V12-est akar.
És volt belőlle elégsok féle. Egy 2,8 as 725-ben biztos nem volt V12
"Senki nem írja V12-est akar.
És volt belőlle elégsok féle. Egy 2,8 as 725-ben biztos nem volt V12"
Ennyi hülyeséget 1 mondatban....
A 750-es az v12-es szóval írja, másrészt 725-ös az diesel. a 2.8-as motor az meg a 728i-be volt és igen ahhoz volt manuális váltó. mivel elég sok másik típusba is volt pl. e39 és e36, de nem ez volt a kérdése.
A kérdésre az a válasz, hogy nem volt, csak automata. Ha erős kocsit akarsz akkor 540i az 286 lóerő és volt manuál belőle, de egy 328i kicsit megtuningolva jobbat megy, vagy akkor már 330i e46 231 lóerővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!