Sor6 vagy V8? Kinek melyik tetszik jobban és miért?
Van sor6-om, volt V8-am, a V8-at persze jobban szerettem, mert az erősebb is volt, viszont más jellegű volt az autó, nem az a pörgős, mint a mostani. A sor6-ot lehet pörgetni leszabályozásig, azt szereti, lehet jókat gyorsulgatni velem. Nekem személy szerint ez a pörgős jelleg nem is jön be annyira, hiszen főállásban dízel autóm van, jobban szeretem, ha alacsony fordulaton is van erő az autóban.
Meg amúgy is: a V8 a lehető legoptimálisabb konstrukció. Ha szavazni kell: akkor egy jó kis V8-as benzines.
Csak is a v8! Mert erősebb sokkal, meg a presztízshez is sokat ad a V motor.
Legjobb viszont a v12, 2 sor hatos motor, megvan benne minden ami kell, nyomaték, erő, és kiegyensúlyozottság ami a sor6-ra jellemző.
Nekem v6-os van jelenleg.
Csak a v motor adhat erőt és mindent lebíró akaratot ;)
Én nem tudnék dönteni, mert V8-ból is van gagyi, egyszerű, unalmas hangú és sor6-ból is szép karakteres.
Nekem ez a fajta hang nagyon tetszik, bár elég kehesnek tűnik maga a motor, de nem is az a lényeg, hanem a hangja baromi jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!