Audi A6 C5 nektek melyik tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Nektek melyik tetszik jobban az Audi A6 C5 ből ( Facelift )?
Szedán vagy Avant ?
Kedvenc autóm az elmúlt évek folyamán szerencsém volt Avanthoz és Szedánhoz is és a vélemenyem szerint mind 2 gyönyörű mind formára mint menetteljesítményre. Tudom elég érdekes de az elmúlt 15 évben
Volt belőle három darabom:
Egy akkoriban (2003) ban újonnan vásárolt Avant 2.5 Tdi 180Le quattro
Egy 2000 res 1.8T szedán (2012)
Aztán még egy 2.5 Tdi Ugyancsak Quattro 180le szedán (2013-2014)
Nagy tetszenek azóta is de mostanra már újabbra váltottam. (A6 C6)
2016. ápr. 15. 20:34
1/4 anonim válasza:
Sedan, bár nem vagyok amugy Audi párti.
2/4 anonim válasza:
Alapból elég szépek az A6 kombik, de nekem a C5-ösből speciel a szedán tetszik jobban. Persze mindkettő nagyon elavult forma mára, a C6 kombi és a facelift előtti szedán viszont még ma is jó.
3/4 anonim válasza:
C5-ből inkább az Avant (bár nem a szívem csücske ez a generáció), viszont a C6-nál nekem a szedán tetszik jobban, persze a facelift előtti változat. Valahogy azt nagyon eltalálták, és jól megkülönböztette a többi szedán Auditól.
4/4 anonim válasza:
Nekem inkább az avant, vagyis inkább az allroad, ha az is játszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!