Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tegyek ha nem egyezik a...

Mit tegyek ha nem egyezik a motorszám a forgalmiban lévő számmal, és új autóként vettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Pont tíz éve vásároltam Fiat szalonban egy uj puntót. Most bukott meg műszaki vizsgán,mert nem egyezik a motorszám a forgalmiban lévővel. Nem pár karakter hanem több. Kiderült hogy most kötelezö fényképen dokumentálni. Értetlenül állok. Az autó patika állapotú soha nem volt a kötelezőn kívül szervízbe, nemhogy motorcsere. A szalon ahol vettem pápán az megszűnt. Akinek van tanácsa vagy hasonĺó esete kérem segítsen. Köszönöm .

2016. jún. 16. 22:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Hát most több helyen néznek "dolgokat"

Nagyon kiváncsi vagyok. Pár nap mulva kapok eredményt. Majd írom.

2016. jún. 22. 04:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Pár dolog kiderült. A puntóban lévő motorszám nincs magyarországon nyilvántartásba. Nincs magyarországon. A puntó motorszámáról 2012 ben a műszaki állomáson készült fotó,ami engem igazol. Teljesen jól olvasható,ennek ellenére átengedték. A fiat ragaszkodik hogy nem ezzel a motorszámmal jőtt ki a gyárból. Eddig ez van.
2016. júl. 4. 00:11
 13/14 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudtam a Fiattal dűlőre jutni. Ügyvédhez fordultam.

Köszönöm mindenkinek aki segített,akár privátba is.

Majd írok a fejleményekről.

2016. okt. 25. 10:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Történt valami érdemi?
2018. júl. 17. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!