Milyen Alufelni illene egy 2006 évjáratú B6 os Passatra? ❓❔ Bővebben lent ⬇⬇ ⬇⬇
Van egy fent említett Passatom grafit szürke színben gyári gyumi ès gyári lemez felni van èpp jarta nyárra szeretnèk egy alufelnit hiszen ezen az egy felnin cserèlgetem a tèli ès a nyári szettet jó lenne már meg èrdemelne külön garnitúrát
Tudom hogy pènztárca ès izlès kèrdèse a főbb dolog
De tippeket szeretnèk kb:120-170'000 Ft èrtèkbe
Kíváncsiságból jó lenne ha mutatnátok hogy ti szerintetek melyik aza felni ami a legjobban illene rá 16-17" ba gondolkodjunk de inkább 16" nem akarok a magyar utakra nagyobbakat. előre is köszönöm az èrtelmes korrekt válaszokat ! :)
Nekem ilyen van az Ezüst Mondeo-mon (mk3). Meg vagyok vele elégedve. Nekem mindennel együtt 120.000-volt, szelepekkel, csavarokkal, azok is természetesen alu színűek. Minőségben ezt találtam a legjobbnak, az olcsóbb árkategóriában.
Miért nem készítesz az autóról fényképet oldalról és az internetről másolod rá a felni képeket ❓❔
Ez egy régi jó módszer a megfelelő felni megtalálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!