Ajdontnoo kérdése:
Kia Ceed vagy Hyundai i30? Nem tudunk valasztani.
Figyelt kérdés
Benzines lesz, nem combi2016. jún. 16. 11:21
1/11 anonim válasza:
Mivel nagyjabol ugyanaz a ket auto, kinezet alapjan kell valasztani szerintem. En a Ceed-et valasztanam, az picivel szerintem szebb:)
2/11 anonim válasza:
Mindkettővel csak jól járhatsz..talán az i30, de a kényelem döntsön...
beülsz(ha te fogod vezetni) és egy fél órácskát nézelődsz mindkettő vezetőülésében...
...innen lehet jól dönteni
(egyszer nagyot buktam, mert nem a vezetőülés, és a körülötte lévő kényelmet néztem..) a szebbet választottam..
szóval a kényelem legyen a döntő...no és akár várakozás árán is, de a szín még nagyon fontos..legyen elegáns a megjelenése, és zongoralakk minőségű...
3/11 anonim válasza:
Ha javasolhatom, akkor csakis i30 hagyományos automata váltóval.
Totális kényelem, örök darab.Megy, mint a szél.
De a KIA sem rossz.
5/11 anonim válasza:
mindkettő remek kocsi, nem lőtök mellé akármelyiket is választjátok.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nincs nagy különbség köztük. Tenyleg bele kell ulni, akkor az lesz a mervado. Meg nem probaltuk egyiket sem, augusztus elejen aktualis a vasarlas. Gondoltam szerzek addig par tapasztalatot. 😊
2016. jún. 16. 14:14
8/11 veterán vas válasza:
Volt szerencsém mindkettőt kipróbálni, nekem a Hunyadi ;) a szimpatikusabb.
Ne kérdezd miért,komoly magyarázatot nem tudok rá adni. Csak.
9/11 A kérdező kommentje:
Ma rendeltünk meg az i30 sw és diesel mert jó akció van most rá. Jobban megérte mint a ceed.
2016. júl. 4. 11:35
10/11 anonim válasza:
Nekünk i30 van, imádjuk. A második autónk is Hyundai, abban most van 392.000 km, nullkilométeresen vettük. Hibátlan autók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!