Akarok venni egy 125-ös motort és inkább közutra szeretném használni de lehet hogy nyáron pl többet töltenék szánton partoldalakon is idöt És az a kérdés? (lent)
Figyelt kérdés
Hogy mit vegyek supermotot-t vagy enduro-t?közutra akkor használnám mikor iskolába megyek nyáron meg turázni pl:. Haverokkal balatonra menni (kb:190 km innen) de mikor nem érnek rá akkor a töltés oldal következne.Tehát az a lényeg hogy tudja azért a a tempot tartani autopályán de inkább hoszabb utakon de jólegyen partoldalra is vagy akár sárba és jó lenne ha tudnák dobozokat az oldalára aggatni meg két személyt szálitani.2016. jún. 15. 19:01
1/7 A kérdező kommentje:
Két személyt szállitani= én plusz 1 ember.
2016. jún. 15. 19:38
2/7 anonim válasza:
Semmilyen 125ös enduro vagy supermoto nem alkalmas pályatempóra. Max 100as utazót tudsz velük tartani. És inkább endurot válassz, mert a supermoto alkalmatlan arra, hogy terepre menj vele. 2 vagy 4 üteműt szeretnél?
3/7 A kérdező kommentje:
Hát a 4T-t talán nem kell annyira szerelgetni sürün a 2T-meg talán erösebb pörgösebb tehát passz de talán inkább 2T
2016. jún. 15. 20:27
4/7 anonim válasza:
125-ös kategóriában sajnos felejtős a pályatempó.
Jó esetben a 90-100-at megfutja, de inkább a 80-90 az utazó.
Ha terepezni is szeretnél, szerintem a supermotot is ejtsd.
Inkább enduro.
Nekem pl. nagy kedvencem a Romet ADV 125. Szivesen vennék ilyet ha lenne rá keret. (Most az összes pénzemet egy veterán MZ Trophy-ba öltem bele)
5/7 A kérdező kommentje:
És valahogy meglehetne oldani hogy birja a pályatempot pl megfuratni de ugy hogy mehesek vele A1-es jogsival vele.
2016. jún. 16. 08:19
6/7 A kérdező kommentje:
És a supermoto sem tud azért többet nyujtani
2016. jún. 16. 08:22
7/7 anonim válasza:
Nem, hiába tuningolod. 125ösöket nem is nagyon szoktak amúgy. Szóval hiába tuninglod, mert lehet, hogy nő a végsebesség, és jobban gyorsul majd, de ettől kihegyezettebb lesz, vagyis nem tarthatod vele hosszútávon az előcsalogatott nagyobb sebességet, mert szezononként dugót cserélhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!