Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akarok venni egy 125-ös...

Akarok venni egy 125-ös motort és inkább közutra szeretném használni de lehet hogy nyáron pl többet töltenék szánton partoldalakon is idöt És az a kérdés? (lent)

Figyelt kérdés
Hogy mit vegyek supermotot-t vagy enduro-t?közutra akkor használnám mikor iskolába megyek nyáron meg turázni pl:. Haverokkal balatonra menni (kb:190 km innen) de mikor nem érnek rá akkor a töltés oldal következne.Tehát az a lényeg hogy tudja azért a a tempot tartani autopályán de inkább hoszabb utakon de jólegyen partoldalra is vagy akár sárba és jó lenne ha tudnák dobozokat az oldalára aggatni meg két személyt szálitani.

2016. jún. 15. 19:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Két személyt szállitani= én plusz 1 ember.
2016. jún. 15. 19:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Semmilyen 125ös enduro vagy supermoto nem alkalmas pályatempóra. Max 100as utazót tudsz velük tartani. És inkább endurot válassz, mert a supermoto alkalmatlan arra, hogy terepre menj vele. 2 vagy 4 üteműt szeretnél?
2016. jún. 15. 20:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát a 4T-t talán nem kell annyira szerelgetni sürün a 2T-meg talán erösebb pörgösebb tehát passz de talán inkább 2T
2016. jún. 15. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

125-ös kategóriában sajnos felejtős a pályatempó.

Jó esetben a 90-100-at megfutja, de inkább a 80-90 az utazó.

Ha terepezni is szeretnél, szerintem a supermotot is ejtsd.

Inkább enduro.

Nekem pl. nagy kedvencem a Romet ADV 125. Szivesen vennék ilyet ha lenne rá keret. (Most az összes pénzemet egy veterán MZ Trophy-ba öltem bele)

2016. jún. 15. 21:00
 5/7 A kérdező kommentje:
És valahogy meglehetne oldani hogy birja a pályatempot pl megfuratni de ugy hogy mehesek vele A1-es jogsival vele.
2016. jún. 16. 08:19
 6/7 A kérdező kommentje:
És a supermoto sem tud azért többet nyujtani
2016. jún. 16. 08:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem, hiába tuningolod. 125ösöket nem is nagyon szoktak amúgy. Szóval hiába tuninglod, mert lehet, hogy nő a végsebesség, és jobban gyorsul majd, de ettől kihegyezettebb lesz, vagyis nem tarthatod vele hosszútávon az előcsalogatott nagyobb sebességet, mert szezononként dugót cserélhetsz.
2016. jún. 16. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!