Milyen jó kinézetű autók vannak max 1millióig? Nagyon sokat nezelodtem tobbi lent
Figyelt kérdés
szval sokat es sokaig nezelodtem de nem talalmtam.Inkabb ilyen sportos kinezetu pl nissan gtr opel astra gsi audi tt stb milyen autokat tudnatok ehhez hasonloan mondani?2016. jún. 14. 21:53
1/11 vatafak válasza:
laposvas prelude, simán....kb kettő van fent most a hszautón az egyik klassz a másik állat (4WS-el)
2/11 A kérdező kommentje:
Belinkelnéd? Nem találom :(
2016. jún. 15. 09:05
3/11 A kérdező kommentje:
Megvan,köszi.Jó autó csak nekem külsőre az 1milla felettis tetszik de hogy 1milla alatt keresek akkor jo a másik :) Még van más?
2016. jún. 15. 09:14
4/11 anonim válasza:
BMW E36, Audi A4, Opel calibra, Opel asztra bertone, ford focus
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm,az első 2 jó de a többi felejtős:)Még van? :)
2016. jún. 15. 10:56
6/11 anonim válasza:
7/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
BMW E36 Coupe, sorhatos benzinest vegyél (320i, 323i, 325i, 328i) mert azok az igaziak... sajnos nehéz kókánymentes példányt találni, de ha sikerül, szerelmes leszel belé - én az lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!