Suzuki Swift vagy Fiat Brava?
Figyelt kérdés
Autót szeretnék venni másodiknak.
Max. 250 ezret szánok rá.
Kinéztem egy Swiftet (1998, 1.3) és egy bravat (1996, 1.4 12v.)
Mind a kettő jó állapotban van.
Nem tudok dönteni. Seiftem már volt, tudom hogy milyen, viszont a brava nagyobb felszereltségű.
Vajon melyiket válasszam?
2016. jún. 13. 11:34
11/13 anonim válasza:
760 tol indul okoska egy sedan meg 800 tol.. sok suzukid volt.+100-200 kg qurva sokat dob rajta mondhatom.. Frontálisan beléd szállnak mindegy h suzuki vagy fiat vagy régi corsa,golf vagy egyéb öreg szar. Egyikben sincs kellő merevítés,gyűrődési zóna,csak egyesek fejében van ez a hamis biztonságérzet h a suzukit leszámítva minden kocsiba halhatatlanok..
12/13 anonim válasza:
10kg-ra vered magad?most komolyan?amúgy tényleg utánanézhetnél kicsit...valóban nem volt suzukim,csak Audim...de mégis jobban tájokozott vagyok mint te.A másik meg hogy még számolni sem tudsz.barátok közt is legalább 300kg a különbség.Nem hiába terjedt el a suzuki "biztonsága".De te biztos jobban tudod mint mindenki más.
13/13 anonim válasza:
Brava 1,9 dízelem van. Újonnan mentem, 320.000 km felett járunk már vele. Ez valós adat, mert a mi tulajdonunkban volt mindig is. Nagyon megbízható gép, 120%-ig meg vagyunk vele elégedve, pedig az elején féltünk, hogy soha meg nem térülő befektetés lesz. Néha kellet rá költeni (pl. vezérműszíj), de melyik autóra nem? Szerintem még egy kis pénzt gyűjtsél hozzá és vegyél te is egy ilyet vagy hasonlót. Swifttel is el lehet járni, megy, megbízható, de a fiat mégis csak komfortosabb gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!