Egy zsákutcában fel le motorozásnak mi értelme van?
" jogsija biztos nincs mert még nincs annyi."
Ezért.
Hát bazki. Egy gyerek, és motorozik.
Egyrészt gondolom nem mer messzebbre menni, másrészt lehet, hogy szülei mondták meg, hogy meddig mehet.
Viszont ő így is élvezi, és tanul motorozni közben. Én is így tanultam kiskoromban, már 11 évesen.
Próbáld elviselni, ha nagyon nem megy, akkor egyezzetek meg valami időpontban, amikor neked jó, a szüleivel.
Megcsapta a kipufogó füstje, és megfertőződött.
Ennyi, nem fog kigyógyulni. Én is a motorozás betege vagyok már 30 éve.
Kölyökkoromban ugyanezcsináltuk mi is, ráadásul hárman, időnként nem is tól csendes motorokkal! Mi élveztük, a lakók viszont kevésbé voltak vidámak. Ma már értem, megértem őket, de gyerekként mit érdekelt... Én élveztem a motorozást, ennyi.
Ha nem egész nap zsinnyegteti a gépet, az nem gondolom hogy tragédia lenne.
Majd ha lesz jogsija, messzebbre megy, nem ott fog zavargászni. (Gondolom ezt ő is alig várja)
Talán azért jár mindennap arra, mert abban reménykedik, hogy megnyitják egyszer a másik végét és nem lesz többé zsákutca.
Az külön jó, hogy egy véleményen vagy az utcabeli kutyákkal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!