Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok kárítérítésnél...

Mit gondoltok kárítérítésnél a biztosító elfogadja ezt a "bizonyítékot"?

Figyelt kérdés

Parkolóházban arra jöttem a kocsiért vissza,hogy valaki ügyes szépen nem mellé a parkolóhelyre tolatott hanem szépen a jobb elejének...

A parkolóház felvételén csak az autó látszik,meg,hogy törött a bal hátsó lámpabúrája meg lemezt talán a sárvédő dobot vagy valamit húz maga után és gyorsan távozik,ez 3 hete volt ma kb 4 utcára megláttam egy ugyanolyan kocsit ugyanúgy balhátulján a lámpabúra törött és a lökös is ,illetve ugyanúgy piros ahogy az én lökösömön lévő nyom ... Mit gondoltok a biztosító ezt elfogadná?

Mert a kamerán csak a középső rendszám F-et látni,és ennek is az,de ezekre mondhatják szerintem hogy véletlenek...

2016. jún. 12. 09:38
 1/1 anonim ***** válasza:

Már a károkozás napján kellett volna feljelentést tenned a rendőrségen, ismeretlen tettes ellen, mellékelve a felvételeket. Ha netán ezt megtetted, akkor most szólhatsz az előadónak, hogy véleményed szerint meg van az autó. Ha elszámoltatják a tulajt, és bevallja, akkor kapsz egy határozatot és az alapján a biztosító már kifizeti a kárt.

A biztosító nem nyomozó hatóság, az a rendőrség dolga.

Még valami: a biztosítónak tudtommal 30 napon belül kell bejelentened a kárigényt.

Szóval irány a biztosító, a rendőrség, aztán imádkozz.

Jut eszembe: a legtöbb parkolóházban a sorompóknál van rendszám felismerő kamera, a felismert rendszámokat be is naplózzák, ez is lehet kiinduló alap...

2016. jún. 12. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!