Alkusznál kötöttem biztosítást kocsira, a biztosító küldött levelet, de abban már drágább összeg jött ki, miért?
Figyelt kérdés
Megkaptam az ajánlatot e-mailben az alkusztól, majd a biztosító kb. 3000 Forinttal magasabb éves díjat állapított meg mikor kiküldte postán a csekket.
Nem nagy pénz, csak nem értem miért.
2015. dec. 26. 10:35
1/5 egySanyi válasza:
Baleseti adót is bele számolták az alkusznál? Esetleg te is figyelmetlen voltál, mint én és rossz cm3-t választottál a felkínált lehetőségek közül. Én mikor megkötöttem akkor a típus kiválasztásánál feldobott egy listát (dízel-benzin, hengerűrtartalom, teljesítmény, saját tömeg, ajtók száma, felszereltségi szint...) és sajnos minden adat stimmelt csak a cm3 nem. Nekem is küldte a csekket +2000Ft, rá egy hétre küldött a biztosító egy levelet, hogy helytelen cm3 megadás miatt van az eltérés.
2/5 A kérdező kommentje:
Minden adat stimmel. A baleseti adók is benne vannak mindkét esetben. A kedvezmény szorzó változott 0,61-ről, 0,675-re..
2015. dec. 26. 12:53
3/5 anonim válasza:
Talán az alkuszodat kellene felhívni?
4/5 anonim válasza:
"A kedvezmény szorzó változott 0,61-ről, 0,675-re.."
Lehet rosszul adtad meg a bonusmalusodat. Én is amikor most legutóbb néztem, hogy megérné-e egyáltalán váltani akkor direkt ki volt emelve az alkusznál, hogy az ELŐZŐ ÉVIt adjam meg, de a biztosító amit küldött levelet a következő évi díjakról azon meg a KÖVETKEZŐ ÉVI bonusmalus szerepelt. Bele lehet ebbe könnyen kavarodni...
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, a bónusz is stimmel. Holnap bemegyek..
2015. dec. 27. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!