Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legális autóba vonatkürtöt...

Legális autóba vonatkürtöt szerelni? Illetve, hol tudok venni akár használtan is?

Figyelt kérdés
Úgy csinálnám, hogy a sima kürt, és a vonatkürt külön működtethető lenne. Azért is szeretném, mert rengeteg szemétláda van az utakon, és folyton veszélyeztetik a közelekdést (Pl előzésnél padlógázt nyom, hogy ne tudd megelőzni, de megy előtted 40-el 90-es táblánál, vagy direkt hátráltat) és ezekre akarnék rárobbantani 150 decibelt, mert a sima kürt nem elég semmire, mert visszadudál a nyomorult.

2016. jún. 10. 12:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hát barátom rám dudálhatnál amíg meg nem süketülsz, mert olyan hangosan hallgatom a zenét, hogy nem hallanám.

(bár nem is közlekedek így).

Viszont a közlekedésben emberek vesznek részt. Akik különbözőek, különböző mentalitással, tempóval. Nem közlekedhet mindenki a te igényeidnek megfelelően.

Nem tudom, merre élsz és közlekedsz, de elég retardált helyen lehetsz, ha ennyi bunkóval találkozol.

Én naponta 2x 30 km-t kocsikázok Bp-re agglomerációból, és átlag napi 1 béna heti 1 bunkó autós jut az útra...

SZóval lehet nem is a többiek a hülyék, akik szembe jönnek az autópályán???

2016. jún. 10. 13:18
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

Akármennyire is felnevettem az ötleten, veszélyes. Általában nem ketten vesztek részt a közlekedésben, te, és a tisztelt "bunkó". Fiatalok és idősekk, kezdő vezetők, gyorsabb és lassabb reflexszel rendelkezők, stb. De általánosságban egy vonatkürtre mindenki összerezzen, nem csak az, akinek célzod. És erre minden ember máshogy reagálhat. Valaki lehet felgyorsít, valaki besatuzik, valaki félrerántja a kormányt, valaki meg csak nem tudja mit reagáljon és mire észbe kap, kész a baleset.

És mindenképpen te húzod a rövidebbet. Az hogy ő most lefüstölt téged, vagy mivel idegesített fel, tökre lényegtelen. Meg komolyan azt hiszed ettől majd "észhez" tér? Megáll, és bocsánatot kér? Mire számítasz? Csak tovább idegeled. A szabályszegőknél pedig csak az önjelölt rendőrök az idegesítőbbek.

2016. jún. 10. 13:42
 13/22 anonim ***** válasza:
94%

Egy kis adalék a használhatóságához.

Kedves barátom hasonló lélek lehet. A bringájára szerelt egy nagyon-nagyon hangos kürtöt.

Szinte olyan hangot ad, mint a kamion. Azért az sem csendes.

Egyszer rányomta kerékpárúton andalgókra. Aztán még egyszer. Aztán még egyszer. Aztán még párszor.

Aztán rájuk ordított. Erre az egyik visszafordul az egyik.

– Ja, maga az, kedves?! - mondja csodálkozó hangon.

És sétáltak tovább a kerékpárúton.

De legalább nem baseball ütővel kérdezte.

2016. jún. 10. 14:06
 14/22 veterán vas ***** válasza:
51%

Szerintem sokféle reakció várható egy vonatkürtre.

-Édesanyád fölemlegetése,

-rémület, pánik, balesethelyzet,

-visszadudálás,

-úgy tesz, mintha semmit sem hallana, és marad,

-meghallja de CSAKAZÉRTIS még jobban föltart,

-megvár a legelső lámpánál és beveri a szélvédőd,

-följelent,

-stb., stb., stb..

Szerinted megéri???

2016. jún. 10. 15:19
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon megszivatnának a rendőrök érte. Nekem még évekkel ezelőtt a Pajerón volt egy 4 szólamú kürt csak viccből, gyönyörűen szólt, kilóméterekre elhallatszott. Egyszer egy távolabbi rendőr ismerősöm jóindulatúan szólt, hogy szedjem le szépen, ha nem akarok nagyon rosszul járni.
2016. jún. 10. 15:32
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy egy ilyen hatásos lehet:

[link]

2016. jún. 10. 15:37
 17/22 anonim ***** válasza:
82%

Mélyhangú jelzőkürt?

[link]

2016. jún. 10. 15:49
 18/22 anonim ***** válasza:
93%
17-es vagyok. Nem írtam: Olyan a hangja, mint amikor a rendőrök "rábrekegnek" az autósra. Nem dallamkürt, decibelben is határon belül van, de nagyon jellegzetes.
2016. jún. 10. 16:08
 19/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne barkácsolj, ha van olcsón gyári, legálisan megvehető.

[link]

2016. jún. 10. 22:45
 20/22 anonim ***** válasza:
#12-es válaszához csatlakoznék, kiegészítve annyival, hogy lakott területen igen sokan szenvedhetnének hátrányt a te hülyeségedtől.
2016. jún. 11. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!