Lehet házilag lóerőt növelni egy számítógép program segítségével?
Van egy Opel Zafiránk 1.9 CDTI 100LE motorral, mely tudtommal egy program segítségével akár 150 LE-re is lehet.
Melyik ez a program, és milyen kábel kell hozzá hogy ez sikerüljön, vagy egyáltalán meg lehet e csinálni otthon probléma nélkül?
(legfőképp csak Opelon lenne alkalmazva,szinte csak az van a családban.)
Ne hallgass rájuk, szerintem ilyen műhelyük van és csak le akarnak húzni.
Veszel egy obd2 kábelt az ebayről (4000ft?) és letöltöd a zafiratools_v2.5.exe programot. Megnyitod és ott egyszerűen beállítod hogy mit szeretnél.
Első-hátsókerék meghajtás
Lóerő
Nyomaték
Paraszt/manuális/autómata klíma
Kèzi/automata váltó
Hasmagasság
Üzemanyag fogyasztás
Sokkal olcsóbb éa jobb megoldás
Beviz Elek
Ez a program működik más Opelekkel is?
Basszus nem ismered a szarkazmust??!
Nincs semmi ilyen program, csak a naivitásodon röhögünk..
Direkt olyan dolgokat sorolt fel nagyrész amihez fizikai àtalakítások kellenének hátha leesik... de nem...
Ne csodàlkozz hogy az 1. Úgy válaszolt ahogy... ilyen kérdésekre..
Ez speciálisan Zafirához való, nehezen de beszerezhető máshoz is.
A Vauxhall (angol Opel) gyárban dolgoztam Lutonban, ott másoltam le a programot. Felraktam pár helyre a neten, de ezek szerint tudomást szereztek róla a cégnél és leszedették. Ezt eredetileg csak a gyár használhatná, sajnos nem veszik figyelembe az autósok érdekeit (az egész GM).
A VW-nél egy pl sokkal jobb, ahhoz csak egy VAG-os kábel és a vagscan program kell, ez már rengeteg helyen megtalálható.
Van ilyenem is, faterom kombi Passatját pl felhúztam 350le-re, átállítottam benzinesre (pontosabban csak ha autós találkozókra megyünk). Driftnél hátsó kerekes, a mindennapokban összekerekes. Van egy vidéki tanyánk ahova esőzésnél nem lehet bemenni a nagy sár miatt, ilyenkor előkapom a laptopot, a hasmagasságon picit növelek (sokat nem lehet sajnos), összkerék, diffizár és simán bemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!