Mennyit érhet egy ilyen állapotú swift?
Figyelt kérdés
95ös sedan suzuki swift. Alja korrodált, kell lakatolni. Motorja megy, de hengerfejeztetni lehet kell. Féltengely mindkettő cserélendő. Műszaki nincs már rajta. Mennyit érhet így kb., úgy hogy forgalomba helyezve is megérje.?2016. jún. 8. 15:56
1/7 anonim válasza:
Semmit. Ez így az ingyen elvihető.
2/7 anonim válasza:
Hát aki ezt megveszi, az egy balek. Amennyit rá kellene költeni, abból már tudna venni egy működőképes példányt. Az előttem lévő jól mondta, én ezt odaadnám annak akinek kell, csak ne foglalja a helyet az udvaron/garázsban. Egy hasonló, korának megfelelő, érvényes okmányokkal rendelkező Swift ára kb. 150.000 Ft körül mozog. Tehát akkor vond le ebből az összegből a szükséges kiadásokat és rájössz hogy mennyit ér.
3/7 anonim válasza:
Max. 30.000-et, ha valaki alkatrésznek elviszi. Ennél szerintem nem többet. Rohad, motorhibás, futóműhibás, műszaki nincs, forgalomból kivonva. Ezek nem túl vonzó paraméterek.
4/7 anonim válasza:
Szerintem add le a vasba, ott többet kapsz érte, mint amennyiért megvennék
5/7 anonim válasza:
1 millió alatt kapsz érte.
40E,attól függ milyen nehéz :D
6/7 A kérdező kommentje:
Nem az enyém, amúgy 40 körül mondják. Annyiba lett volna jó, hogy lakatolason kivül mindent megtudnank csinalni szerelo nelkul.
2016. jún. 8. 17:38
7/7 anonim válasza:
Így senki sem fogja megvenni az fix, akárki is árulja.
Fele annyiból kap egy jó állapotút mint amit rá kéne költeni, és akkor ég nem beszéltünk arról, hogy mennyit kéne vele időben foglalkozni mire használhato esz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!