200e ft-ból lehetne venni egy elfogadható állapotú Suzuki swift-et v F astrát?
Épp most vettünk egy swiftet ennyiért.
Igaz, hogy majd 20 éves, de nagyon megkímélt darab, nagyon egyben van, nem volt törve, stb. nagyon jól karban volt tartva, így jobb, mint sok tizenegy-két éves kocsi! Igaz, sokat megnéztünk, nehéz így kifogni.
Szerintem az F astra esélytelen ennyi pénzért...
Ne stiftet vegyél hanem Astrát! Az Astra erősebb szerkezetileg, biztonságosabb, nagyobb benne a menetkomfort, egy kategóriával nagyobb mint a stift. Üsd be a hasznaltauto.hu a keresési feltételeidet és válogathatsz. Olcsók most az autók, ezért nem reménytelen ennyiért elfogatható állapotút találni az általad megjelöltekből. Itt van egy kombi (nekem is ilyen van, aludni is lehet benne) és kb annyiba kerül mint a sedan.
Pl: itt egy link
Mind a kettő rohad???
Hát, láttam már 5 éves astrát rozsdásodó sárvédővel. De ha a suzuki 16-17 éves kora előtt rozsdásodik, akkor azzal valami gond van. Pl.törve volt.
Swiftet
1 a Swift ha nem törött akkor szinte képtelenség hogy
rohadjon
2 új Opelt láttam már szétrohadva többször is, de Swiftből
talán csak 1-et(az is min 15-éves volt)
3 a Swiftre azt mondják a szerelők hogy ha csak ilyen
kocsik lennének, már rég éhenhaltak volna
mondjuk az is igaz hogy az Opel nagyobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!