Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megbízható, korrekt áron...

Megbízható, korrekt áron dolgozó autószerelő Budapesten?

Figyelt kérdés

Suzuki Wagon R+ típusú autónk van, szelepszàr szimering cserére szorul. A férjem eddig 2 autószerelőnél érdeklődött, horror àrat mondtak mindkét helyen (140.000ft). Illetve lehet, hogy csak nekem tűnik horrornak, és valójàban ennek ennyi az àra, én azért szeretnék segítséget kérni, hàtha tudnàtok javasolni valakit, aki olcsóbban, s jól dolgozik.

Megmondom őszintén baromira nem értek a témàhoz, ezt ugy ertem totàl kotta vagyok hozzà, csak szeretnék segíteni a férjemnek.

Tudtok nekem jó, elsősorban sajàt tapasztalatból mondani olyan autószerelőket,akik megbízhatóak, nem dolgoznak horror àron? Első sorban délpesten (XVIII, XIX, XX, XXI, XXIII. kerület), ha kicsit messzebb az említett kerületektől az sem vészes. Köszönöm előre is! :)

2016. jún. 8. 09:46
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Az tényleg sok érte.
2016. jún. 8. 10:12
 2/4 joco5582 ***** válasza:
71%

Szia,

Évek óta Bosch Berkesi és Társa Kft-hez járok. Ajánlottam már kollégáknak is és idáig nem csalódtunk. Szerintem érdemes elgurulni oda, ha másért nem azért, hogy szakszervizben mennyit mondanak rá. Hidd el meg lehet lepődni, hogy ez sem drága luxus.

Másrészről (privátban levélben) tudok ajánlani egy kisebb szervizt is újbudán. Ott nincs szigorú nyitvatartás, és olyan megoldást keresnek amit meg tudsz fizetni. Vannak olyan helyzetek mikor ez számít. Pl. Nem tudsz öt előtt eljönni ilyesmi...

2016. jún. 9. 07:39
 3/4 krissztus ***** válasza:
28%
jo motorgenerált ne akarjunk 50000ert......
2016. jún. 12. 18:02
 4/4 Szoli válasza:
Őrbottyánban közvetlenül a település veresegyház felőli út településekről táblájánál van egy nagyon tisztességes és olcsón dolgozó Ford szerelőcsapat. Nekem 140 eFt lett volna a komplett motor cseréje a motor árával együtt megtartva a régit is. Ehelyett kiderült h. a budapesti szerelők át akartak verni. Min. 200-300 eFt-okat akartak legombolni hengerfejcserére meg motorjavításra,lett belőle 65 eFt javítás anyagköltséggel és megy gond nélkül.
2018. jún. 20. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!